na chatu : stvlada: deda u kojoj su boji mornarske? (misli na majce) deda: zeleno bele
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sinoc htedoh da postavim ove slikice koje je Kapetan stavio, ali LOCK mada evo nesto shto moze za pola dana da se napravi...i barem da bude na svakoj marini....
Samo obrati paznju na tezinu ovaj zadnji je nosivosti oko 140 kg shto je neki motorcic od 50 KS...zbog konstrukcije...cene im se krecu od 40 do 80 evra....eo i dimenzije:
Off topic : Odlicna slika postolja, planiram uskoro da napravim tako nesto sa točkovima pa sam bas takve slike trazio. :good:
Četvorotaktini motori imaju karter a u karteru ulje. Ulje se sipa na strani suprotnoj od ručice gasa. Svaki takav motor se transportuje položen ISKLJUČIVO na ručicu gasa ili uspravno. Svaki drugi savet je neznanje. Ulje će iscureti na odušak, proći pored karika i napuniti cilindar a kroz ventile verovatno i auspuh i karburator. Pored toga što neće moći da upali, ako to i uspe u karteru neće biti ulja a onda... generalna.Pitanje nije ni malo glupo već poučno, koliko vidim, i za druge forumaše koji su navikli na dvotaktne motore. Da sam u pravu dovoljno je da pogledaš nalepnicu upozorenja na bilo kom četvorotaktnom motoru, pa i na tvom. A ja imam istu jamahu kao pomoćni motor na čamcu i znam o čemu pričam.