E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Elektro Motori na nasim plovilima .... Vol 2.
deda:
Ako je dobronamerna........... :superstition:
zorter:
--- Citat: deda 17, 10, 2010, 12:45:06 posle podne ---Ako je dobronamerna........... :superstition:
--- Kraj citata ---
Pa i negativna kritika, ako je dobronamerna, podstakne coveka na razmisljanje. :good:
Nisam mislio na gore pomenute kritike!!! :nono:
stvlada:
Da budem iskren,kada je Dule rekao da vadi dizel motore i da ugradjuje elektromotore mislio sam da je to promasena investicija i da se zanosi.E sad,kad sam sve to video uzivo i osetio potisak iz mesta......Mogu da zamislim sta ce tek biti kad ugradi alternator cime ce dobiti neogranicenu autonomiju sa potrosnjom benzina za agregat,koja je smesna za te gabarite broda.....A tek jace motore...sta reci :good:
captjerry:
--- Citat: stvlada 17, 10, 2010, 13:18:14 posle podne ---Da budem iskren,kada je Dule rekao da vadi dizel motore i da ugradjuje elektromotore mislio sam da je to promasena investicija i da se zanosi.E sad,kad sam sve to video uzivo i osetio potisak iz mesta......Mogu da zamislim sta ce tek biti kad ugradi alternator cime ce dobiti neogranicenu autonomiju sa potrosnjom benzina za agregat,koja je smesna za te gabarite broda.....A tek jace motore...sta reci :good:
--- Kraj citata ---
isto mislimo, samo sto cu tek da vidim taj potisak...:)
zorter:
--- Citat: Dule 17, 10, 2010, 13:50:30 posle podne ---........
- Najvažnije :)
- Voziti se nečim što si sam napravio uprkos kritikama, osporavanjima i sumnjama je dodatno zadovoljstvo na sva ona zadovoljstva koja plovidbu i boravak na čamcu čine izuzetnim i vrednim svih odricanja i muke.
--- Kraj citata ---
Slag na tortu ! :good: :yahoo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju