E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Elektro Motori na nasim plovilima .... Vol 2.
zorter:
:good: :good: :good:
zorter:
E pa ne moze svako da bude GRUNF !!! :good:
Ne mogu da dozvolim da se pausalno daju ocene prema necemu sto ima smisla. Narocito ne od ljudi koji nisu nikad radili neke prepravke pa se ni sa problemima ni sa uspesima nisu susretali.
U najboljoj nameri sam objasnio tvoju prepravku kao i moj "rad", a onda je pocela "paljba" da to nista ne valja. Pokusao sam objasniti da je neke ljude na to naterao zakon (o zabrani upotrebe SUS motora), a neke (kao tebe) takodje zakon ali o porezu. Ni to nije vredelo, vec su poceli napadi da "izmisljamo toplu vodu". No, nemam nameru nikog da ubedjujem da treba ili ne treba da predje na elektro pogon. To ce svako sam uvideti i prema svojim zeljama uciniti.
Meni je samo drago da sam bar nekog pokrenuo na razmisljanja o elektro pogonu i da je bar neko (Ti Dule), to uradio i da je zadovoljan postignutim.
Ne bi me iznenadilo da uskoro vidim i nekog od njih kako se vozika sa elektromotorom, samo sto ce oni verovatno da bi sebe opravdali voziti, tamo vec pomenute, "originalne" motore od 40.000€. Lepo ide i tvoj od 3000€ (ali tvoj nije "original").
Ipak se okrece !!! :good: :good: :good:
deda:
Dule,kao stariji covek moram da te izgrdim malo!!A sta tebe briga sta drugi misle,jel ti to radis zbog njih ili sebe?Ako im se nesvidja,njihov problem.Ako eksperiment propadne,ti si puko i niko drugi!Uvek mozes da resis problem na klasican nacin!Verovatno i Linssen gresi i svi oni koji polako ugradjuju elektro motore u ladje!Pusti "dusebriznike" i teraj svoju pricu kakav god kraj da bude!Mada ocekujem da ce krajem sledece sezone mnogi traziti savete od tebe! :good:
deda:
Samo da dodam,moj komentar nema veze sa tim od koga i odakle dolazi kritika. :nono:
zorter:
--- Citat: deda 17, 10, 2010, 12:41:57 posle podne ---Samo da dodam,moj komentar nema veze sa tim od koga i odakle dolazi kritika. :nono:
--- Kraj citata ---
Svaka kritika, ako je dobronamerna, bilo odakle ili od koga da je dosla je dobrodosla !!! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju