Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (179/196) > >>

CIVIJA:
Desilo se cudo na Dunavu kod velikog ratnog - drugara prekjuce kontrolisali ribocuvari - znaci ipak postoje  jh

Duka:
Juče je svratila još jedna na udicu https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1173725_320334998104167_160484849_n.jpg naravno i ona je puštena

Mada koliko sam juče video samo ja ih i vraćam. Ostali ih ponesu i njima hrane mačke jer je kako kažu 'Savska riba nije za jelo jer je puna parazita'

AccA:
Juce na Savi kod Obrenovca je stuka jako dobro radila. Doduse, presli smo deo od Boljevaca nizvodno do usca Kolubare, usli u Kolubaru nekih 500-600 metara, pa se posle spustili nizvodno ispod Baricke Ade i vratili se sa druge strane Baricke Ade skroz do Boljevaca. Upecano je sigurno preko 30-ak stuka. Vecina ispod mere, bilo je par lepih komada od preko kilograma, jedna od 3.1 kg i jedna od 4 kg. Sve u svemu dan za pamcenje... Naravno, meni kao novopecenom nauticaru je svaki dan proveden na vodi i u camcu za pamcenje, ali ako se i lepo peca to je samo dodatni plus.

CIVIJA:
Kolege pa zar niko ne peca - gde su izvestaji.
Meni Bozic Bata doneo danas na Savu 1 stuku i tri smudja  jh
Dva smudja koji su nedavno bili ikre i jedan meras 47+rep.
Sve je vraceno da jos malo poraste.

Kapetan:
ja cuo da su neki tri dana lovlilu ribu po dunavu i savi ... al kazu nema ribe u reci ... e sad dal im verovati posle tvojih slika...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju