Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (178/196) > >>

Misha D:
ovogodisnjih stuka te velicine ima svuda i moze se uloviti vise komada za malo vremena. Ali ako se vrate u vodu iduce godine ce imati skoro kilo, a i mozda i one iduce godine povecaju riblji fond (mada nisam siguran kada postaju sposobne za razmnozavanje). sajkaca

AccA:
Ja sam predhodna dva vikenda proveo na Savi oko Obrenovca. Ovih sitnih stukica koliko hoces. Mada je bio i jedan lep klen. Sve uglavnom dolazi na Mepss-a. Najvise sam uspeha imao na 4-ku sa crvenom "kicankom" na kraju (oko udice).

zankiki:
Video sam i kod nas na Šodrošu da vade gomile tih štukice, ali ih velika većina trpa u mreže.
Mesari. Valjda gladni ljudi, nemaju šta da jedu pa nose. A za štapove, mašinice i varalice imaju para. Stoka.

AccA:
Ne razumem takve ljude. Sta imaju od stukice, koja ima 150-200 gr "zive" vage. Sto ih vise vratimo u vodu, povecavamo sebi i drugima sansu da je upecamo sledece godine, ali jedno 7/8 puta vecu/tezu. Ako i tada vratimo opet povecavamo sansu da one tamo naredne godine upecamo jos vecu, a koja ce za sobom ostaviti i svoje potomke.
Ali dobro. Svi mi imamo neku svoju filozofiju i pristup svemu u zivotu, pa tako svako od nas u ribolovu uziva na neki drugaciji, svoj nacin.

zankiki:
Problem je u ribočuvarskoj službi, tj njenom neradu.

Da nema policije, radara i slično imali bi gomilu manijaka koji voze 200km/h kroz grad.

Ovako imamo gomilu manijaka koji izlovljavaju i uništavaju sve što stignu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju