Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (160/196) > >>

dalibor:
Svaka čast kgk kgk kgk.
Deda, i ja mislim da će da krene kada malo zahladni.
A i pritisak da se stabilizuje.

mossi:
Kolega danas upecao lepo somče - 35kg!  llll 114

 - Krupan plan
 - Ribolovac i riba
 - Čast, kaki je i red
 - Fotka za svaki slučaj, "ala Novus"!!!  ha

dalibor:
Brate mili svaka čast! 114

STG:
Kako se riba te velicine izvuce iz vode?
Verujem da je muka teska... hi

mossi:
Nešto oko 20-25 minuta.
Kolega je bio sam u čamcu, pa je morao i da vadi ribu i da upravlja čamcem!  clap llll

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju