Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (159/196) > >>

deda:
Bravo Maverick !!

Da i ja kazem ponesto , na Beljarici cudna situacija . Riba zvana saran nece da jede , bar ne ono sto mi pecarosi nudimo !! Javi se jedan ili nijedan dnevno na nas desetak !! Nije nigde otisao , tu je sto se dobro vidi ujutru prilikom jutarnjeg kupanja  , to prsti na sve strane !! Kolaga koji je tu od maja meseca imao je do juce samo dva komada sto je nezapamceno !! Nista , cekamo da zahladni , mozda bude bolje !

maverick:
ja inace ne znam, odnosno nemam iskustva u pecanju sarana...mi smo mukom uhvatili ta dva, pecali ono zdravo seljacki na kukuruz jer drukcije ni ne umijem jh kolega pored koji je lovio na skoljku..onako bas na komadic mesa...sto je meni onako sarandziji pocetniku bilo vise nego tesko shvatljivo ulovio je tri komada...i to sve oko deset kg komadi...sva dogadjanja su na kamenu..oni po panjevima su prolazili jako lose..

mossi:
Bravo Mav.  llll
Jel to na špicu preko puta B. kampa?

LSI:

--- Citat: deda  03, 09, 2012, 10:14:47 pre podne ---Bravo Maverick !!

Da i ja kazem ponesto , na Beljarici cudna situacija . Riba zvana saran nece da jede , bar ne ono sto mi pecarosi nudimo !! Javi se jedan ili nijedan dnevno na nas desetak !! Nije nigde otisao , tu je sto se dobro vidi ujutru prilikom jutarnjeg kupanja  , to prsti na sve strane !! Kolaga koji je tu od maja meseca imao je do juce samo dva komada sto je nezapamceno !! Nista , cekamo da zahladni , mozda bude bolje !

--- Kraj citata ---

Nisu tu čista posla - da nije to zbog HAARPa?

maverick:

--- Citat: mossi  03, 09, 2012, 11:09:15 pre podne ---Bravo Mav.  llll
Jel to na špicu preko puta B. kampa?

--- Kraj citata ---

da tamo u onoj velikoj rupcagi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju