Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
deda:
Lepo!!
mossi:
Eni, lepo! :good:
Ajde predstavi sa par rečenica vodu na kojoj pecaš.
eni blue:
Becmen ima tri jezera koja su razdvojena ne znam njihove povrsine ali u nedelju su ova dva sarana uhvacena izmedju sedam i osam sati izjutra a zabacaj je bio maltene na istom mestu i posle sam imao samo jos jedan trzaj oko cetiri po podne i to je bilo sve, ljudi oko mene je bilo ali samo jos jedan gospodin je izvukao oko podneva jedno sarance manje, a zaboravio sam da kazem da je voda do jedno deset sati bila mirna i ravna kao staklo a kasnije uz pomoc vetra koji je duvao bas prema mestu gde sam bio je pravio talase. inace sam zabacio sa aromaticnim kukuruzuom, aroma anis, naravno uz dlaku, udica dvojka sa crvicima
mossi:
Juče sam malo izašao na Dunav, sa obale i na dubinku na kombinaciju glista/turpak/pasta dobio somče oko kilo.
Na varalicu sam uspeo da prevarim dva mala bucova maks pola kile, svaki.
Dan je sasvim lepo krenuo, ali onda je banula ekipa od njih 7-8 i ćao pecanje. :new_russian:
Možda se pojavim i na TV, pošto je u ekipi bio kamerman za neku emisiju (RTS) koji je snimio vadjenje i puštanje somčeta. :)
Sve u svemu nije loš dan, jedino je somče moglo biti veće.
A bucov je radio kao lud, jedino što su udarali sitni i bilo je nekoliko kvrcova.
:drinks:
Misha D:
Nesto nam se uspavala ova tema, pa evo da je ponovimo na Djurdjevdan, po suncanom danu ipak se da nesto upecati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju