Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (112/196) > >>

samardza:
Veoma ukusan,manica treba blago udarati po stomaku da bi mu jetra natekla tj postala veca.Jetra od manica i obrazine od smudja su po meni najbolji ribllji specijaliteti. :drinks:

Misha D:

--- Citat: mossi  31, 01, 2011, 19:52:02 posle podne ---Pa jel barem bio ukusan!  :yahoo:

--- Kraj citata ---
Ma odlican je bio, jos kad ga drugi ocisti i pripremi, malo li je...

mossi:
Bela na Bajskom i VBK izuzetno slabo radi. Ulov 2 bodorke i jedna lepša deverika na feeder za 3 sata pecanja.

Nisu ni ostali bili bolji.  :suicide:

eni blue:
Nedelja u Becmenu lep dan i dva sarancica

eni blue:
 i evo ga drugi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju