Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
samardza:
Veoma ukusan,manica treba blago udarati po stomaku da bi mu jetra natekla tj postala veca.Jetra od manica i obrazine od smudja su po meni najbolji ribllji specijaliteti. :drinks:
Misha D:
--- Citat: mossi 31, 01, 2011, 19:52:02 posle podne ---Pa jel barem bio ukusan! :yahoo:
--- Kraj citata ---
Ma odlican je bio, jos kad ga drugi ocisti i pripremi, malo li je...
mossi:
Bela na Bajskom i VBK izuzetno slabo radi. Ulov 2 bodorke i jedna lepša deverika na feeder za 3 sata pecanja.
Nisu ni ostali bili bolji. :suicide:
eni blue:
Nedelja u Becmenu lep dan i dva sarancica
eni blue:
i evo ga drugi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju