Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
Misha D:
Drago mi je da si imao ulova, a pretpostavljam da si se lepo proveo. Bio sam u subotu i standardan ulov: 5-6 kom od 2-4 kg. Jezero ima 470ha i u zabacenim i tesko dostupnim delovima prosle nedelje bilo je vise komada od 10-12kg na varalice.
http://forum.varalicar.com/viewtopic.php?f=50&t=5968&start=1545
eni blue:
Ja se jos jednom zahvaljujem na prici o jezeru i ona me je navela na put ka njemu, provod je odlican obicno sam isao na becmensko jezero i tamo je solidno ali ovde je mnogo bolje. Stvarno bih voleo da se nadjemo na jezeru zajedno jer mislim da ja kao pocetnik imam sta da naucim od vas Misho D. vidim da ste opet imali lep ulov i zavidan u subotu, samo napred.
Sinke:
Sto se mene tice u nedelju na kamenu iznad beljarice nista,a precesljali smo prvi i drugi uzduz i popreko.Vojna Basta smrdi, iz zatrovanog Balatona izlazi uzasna crna voda,pokusali smo da udjemo u Balaton,medjutim od smrada ne moze da se dise.Drugar koji je bio prosle nedelje kaze da je u Balatonu gomila uginale ribe,najvise stuke i smudja.Pokusavali su da stupe u kontakt sa nadleznom inspekcijom,medjutim svi se prave ludi,prebacuju loptu sa jednog na drugog,a krivci za ovaj pomor u najvecem prirordnom mrestilistu na Dunavu u okolini BG-a ce opet proci nekaznjeno!!!! :nono:
Na samoj Vojnoj Basti peca se sitna stuka ja sam na tvistera imao oko 10 komada,velicine od 200-300 gr. i dve u meri oko 800gr do 1 kg.
deda:
--- Citat: Sinke 25, 10, 2010, 22:59:32 posle podne --- Sto se mene tice u nedelju na kamenu iznad beljarice nista,a precesljali smo prvi i drugi uzduz i popreko.Vojna Basta smrdi, iz zatrovanog Balatona izlazi uzasna crna voda,pokusali smo da udjemo u Balaton,medjutim od smrada ne moze da se dise.Drugar koji je bio prosle nedelje kaze da je u Balatonu gomila uginale ribe,najvise stuke i smudja.Pokusavali su da stupe u kontakt sa nadleznom inspekcijom,medjutim svi se prave ludi,prebacuju loptu sa jednog na drugog,a krivci za ovaj pomor u najvecem prirordnom mrestilistu na Dunavu u okolini BG-a ce opet proci nekaznjeno!!!! :nono:
Na samoj Vojnoj Basti peca se sitna stuka ja sam na tvistera imao oko 10 komada,velicine od 200-300 gr. i dve u meri oko 800gr do 1 kg.
--- Kraj citata ---
Svake godine ista prica!! :diablo: Naravno,ponovo je u pitanju PKB i naravno,nikom nista!! :diablo: Prosle godine smo dovodili i televiziju pa nije pomoglo!! :suicide:
deda:
Evo ovako,dal zbog zemljotresa,dal zbog nestabilne politicke situacije riba i dalje odbija saradnju!Za 4 dana pecanja dva sarana od 1,2 kg i 4 kg!Vise me zabrinjava sto riba uopste nije aktivna,nema nikakvih desavanja oko ponudjenih mamaca :diablo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju