Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (97/196) > >>

barbanesa:
Imam i svedoka i to onog najrigoroznijeg...ZENU... :suicide:
ona je bila svedok ulova ..
ako ne verujete pitajte nju.. :lol: :lol:
A fotke zalim slucaj nisam slikao

stvlada:
ovako pricaju ribolovci i lovci.........

hvalio se lovac ribolovcu kako kad je posao u lov preko reke camcem,na pola reke opazi zeca u zbunju,nanisanim ja opalim,kad som iskoci tog trenutka iz vode i tako ja ubijem i soma i zeca..............
na to ce njemu ribolovac:nije to nista pecam ja kad udari neka grdosija,borili smo se sat vremena,kad ono upecam sporet smederevac i zamisli otvorim rernu kad u njoj jos uvek vruca gibanica......

Arsa:
E pa evo i moje ribolovačke priče od juče.  :)

Na mestu za pecanje (blizu Beljarice), bio sam oko 07,30. Tu sam proveo narednih 5 sati bez udarca.  :nono: Onda odem do Batajnice i probam sa vertikalnim džigom u spuštanju do četvrtog kamena. Kljucne jedna štukica ispod mere. Vratim je u vodu i kažem sebi da iduću neću vraćati dok ne ulovim nešto konkretno.

Odem na četvrti kamen, izvadim razmrznutog kedera i ubrzo uhvatim manića od skoro pola kilograma. (Pustio sam ga tek pred polazak kući   :lol:). Kljucne neki sitan smuđić i opet mrtvo more. :diablo: :diablo:

Spustim se do dedine destinacije (malo niže), al oćeš. Pod vodom gomila podavljenih mrežica kojim vikendaši obezbeđuju sebi neki riblji obrok.  :smile:

Oko 18,00 dignem ruke od pecanja i rešim da odem kući. Uz put sam čuo da kod vojnih bašti ubijaju štuku izašlu iz kanala. Malo dubljom analizom priče dođemo do toga da ubijaju štukice od 200-300 gr, ali je bilo i par komada od po 2 kg.

Negde ispred marine zastanem da spakujem stvari kad iz vode iskoči smuđ od 9 kila i 132 grama i kaže mi  :on_the_quiet: :on_the_quiet: Dođi opet. Važi kažem mu ja samo ti budi tu. :good:

Eto. Nisam ništa doneo kući ali sam uživao u lepom danu. A na vodu moram opet. Obećao sam onom smuđu.  :drinks: :drinks:

LSI:
Arsinu priču bi trebalo prebaciti u temu: Olimpove priče, obzirom da po sadržini i tonu kojim je ispričana tamo pripada više nego ribolovačkim.

Inače, taj smudj od 9 kila i 132 g se i ranije javljao (imao je malo manje kila i grama ali to je sigurno taj)!
Mnogima se nasmejao kad su polazili kući i on je glavni razlog zašto se mnogi vraćaju na vodu i posle tako neuspešnog (tako bi to nazvali oni koji pojma nemaju o pecanju) dana.

eni blue:
Na preporuku naseg drugara sa sajta Misha D otisli smo na jezero -JOCA- ovo je moja prva stuka upecana tezine oko 3kg, na balerinu pri obali se pecalo, mamac babuska 200gr, zahvaljujem se gospodinu Mishi D za pricu o jezeru, a posto sam ja sportskog duha stuka je dobila ime MOREIRA, i naravno pustena u jezero. pozdrav svima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju