Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (31/196) > >>

mossi:
Dule, nisam znao da ga dole ima, ja ga NIKAD nisam upecao na Dunavu.
Kod nas gore ga ima u starim tokovima dunava kao što je Monoštorski rukavac (odvojen od Dunava), ali na živom dunavu ne.

Zanimljivo, ajde ko ga je još pecao na Dunavu i gde?
Meni ne fali.

 :drinks:

Arsa:

--- Citat: mossi  12, 04, 2010, 23:08:42 posle podne ---Dule, nisam znao da ga dole ima, ja ga NIKAD nisam upecao na Dunavu.
Kod nas gore ga ima u starim tokovima dunava kao što je Monoštorski rukavac (odvojen od Dunava), ali na živom dunavu ne.

Zanimljivo, ajde ko ga je još pecao na Dunavu i gde?
Meni ne fali.


--- Kraj citata ---

Ja sam ga letos hvatao ispod 25 maja dok sam jurio smuđa na ulasku u marinu. U glavnom oko 2-3 sata ujutru (noću). Bogami baš krupni komadi.

budens72:
Pre nekoliko godina sam ga pecao na Dunavu i to su bili baš krupniji komadi i žuti kao dukat,ali već par godina ga nema....bar meni se nije javljao

Kapetan:
znaci preko pola kile moze na tiganj ?

mossi:
Juče sam bio na soma, a poneo sam i onu manju bućku.
Bacao sam varalicu jedno 2,5 sata, a samo na početku 2-3 minuta, sam probao bućku sa kamena na šporni (odmah je dubina od 3-4m).

Posle jedno sat vremena tačno ispred mene (pod nogama) je som raubovao pod vodom, riba se razbežala jedno 3x3m!  :good: :wild:
Kasnije je bilo još nekog dešavanja, ali na žalost nisam uspeo pogoditi varalicu koju uzima.

Sve u svemu lepo veče, juče na Dunavu!

 :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju