Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
mossi:
Dule, nisam znao da ga dole ima, ja ga NIKAD nisam upecao na Dunavu.
Kod nas gore ga ima u starim tokovima dunava kao što je Monoštorski rukavac (odvojen od Dunava), ali na živom dunavu ne.
Zanimljivo, ajde ko ga je još pecao na Dunavu i gde?
Meni ne fali.
:drinks:
Arsa:
--- Citat: mossi 12, 04, 2010, 23:08:42 posle podne ---Dule, nisam znao da ga dole ima, ja ga NIKAD nisam upecao na Dunavu.
Kod nas gore ga ima u starim tokovima dunava kao što je Monoštorski rukavac (odvojen od Dunava), ali na živom dunavu ne.
Zanimljivo, ajde ko ga je još pecao na Dunavu i gde?
Meni ne fali.
--- Kraj citata ---
Ja sam ga letos hvatao ispod 25 maja dok sam jurio smuđa na ulasku u marinu. U glavnom oko 2-3 sata ujutru (noću). Bogami baš krupni komadi.
budens72:
Pre nekoliko godina sam ga pecao na Dunavu i to su bili baš krupniji komadi i žuti kao dukat,ali već par godina ga nema....bar meni se nije javljao
Kapetan:
znaci preko pola kile moze na tiganj ?
mossi:
Juče sam bio na soma, a poneo sam i onu manju bućku.
Bacao sam varalicu jedno 2,5 sata, a samo na početku 2-3 minuta, sam probao bućku sa kamena na šporni (odmah je dubina od 3-4m).
Posle jedno sat vremena tačno ispred mene (pod nogama) je som raubovao pod vodom, riba se razbežala jedno 3x3m! :good: :wild:
Kasnije je bilo još nekog dešavanja, ali na žalost nisam uspeo pogoditi varalicu koju uzima.
Sve u svemu lepo veče, juče na Dunavu!
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju