E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Farbanje Tigar Sharka
budens72:
Čestitam, nek je živa i zdrava !!!! :drinks: :drinks: :drinks:
fisherman:
NEK JE SA SRECOM....
deda:
Sa srecom!! :drinks:
Pre farbanja camca kupi pusku!Kada se meni rodila cerka ja sam nabavio jednu!Doduse nije trebala,ali.......... :lol:
LSI:
--- Citat: psale74 01, 09, 2010, 12:47:43 posle podne ---Ljudi stvarno ste kraljevi
Pozitivno ste me iznenadili odgovorima i solidarnosti
btw noćas sam postao ćale. Dobio sam ćerku, mogao bi nazovem čamac po njoj :) Luna
--- Kraj citata ---
Crni Sale! Kako "btw" - pa to je glavna vest! :yahoo:
Od toga nema lepše (osim, možda, kad jednog dana postanete deda) - čestitam :drinks:
Nek je kćerka živa i zdrava i da raste na ponos mami i tati! I da sukoro dobije :party:
LSI:
--- Citat: deda 01, 09, 2010, 13:55:00 posle podne ---Sa srecom!! :drinks:
Pre farbanja camca kupi pusku!Kada se meni rodila cerka ja sam nabavio jednu!Doduse nije trebala,ali.......... :lol:
--- Kraj citata ---
Ovo sa puškom zaboravite.
Kada se meni rodila kćerka i meni su to savetovali.
Sreća pa nisam poslušao savete.
Dok sam se ja okrenuo, a moje zlato poraslo i udalo se.
E tada sam se setio puške i sreća pa je nisam kupio - ko zna šta je moglo da se desi :suicide: :superstition:?
Samo neka ona raste i neka zavrće mozak krelcima (nema u našim glavama toliko toga, pa curicama to i nije naročito teško!). Sve to dodje na svoje mesto samo po sebi.
I nemojte da Vam neko pokvari zadovoljstvo komentarom u stilu: "Šteta što nije muško."
Kad se moja ćerkica rodila meni je moj kum rekao: "Nemoj, kume, da se sekiraš. Devojčice imaju skoro sve isto što i muškarci. Samo jedno nemaju, a i to će da dobiju kad porastu, pa će biti i da biraju!" :slow_en:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju