E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Farbanje Tigar Sharka
Kapetan:
psale dobrodosao ,
pogledaj ovo
http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3:sreivanje-i-farbanje-poliesterskog-amca-sale-nb&catid=4:saveti-i-opisi&Itemid=13
a mozes konsutlovati i dareta on ima isto dosta iskustva (clan darkobp)
Darkobp:
Nedaj pare majstorima jer uzeceti par stotina evra a to mozes maltene sam ili uz neciju malu pomoc
Ti preko zime smisli i zamisli kako i sta hoces i kad pripreme za radove pocnu ti me zvrcni i docu ti pomoci i videces da nije to "spansko selo" :good:
Iz Backe Palanke sam tj na 30-40min voznje od tebe,uguracu nekako kompresor u karavana i eto me u pomoc :good:
:drinks:
deda:
--- Citat: Darkobp 31, 08, 2010, 22:59:32 posle podne ---Nedaj pare majstorima jer uzeceti par stotina evra a to mozes maltene sam ili uz neciju malu pomoc
Ti preko zime smisli i zamisli kako i sta hoces i kad pripreme za radove pocnu ti me zvrcni i docu ti pomoci i videces da nije to "spansko selo" :good:
Iz Backe Palanke sam tj na 30-40min voznje od tebe,uguracu nekako kompresor u karavana i eto me u pomoc :good:
:drinks:
--- Kraj citata ---
Tako je majstore!!!Bravo!!! :good:
SALE NB:
Imenjače, samo napred, kad sam ja uspeo- može svako! :taunt: :drinks:
Ako negde zapne, a ti zovi u pomoć! :drinks:
psale74:
Ljudi stvarno ste kraljevi
Pozitivno ste me iznenadili odgovorima i solidarnosti
btw noćas sam postao ćale. Dobio sam ćerku, mogao bi nazovem čamac po njoj :) Luna
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju