E, ovako treba... > Elektrika

Potrosnja na brodu

<< < (3/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: Aka  09, 03, 2009, 12:15:47 posle podne ---Jes' pogotovo pivo  :suicide:

--- Kraj citata ---

ne pijem alkohol :) znaci samo sokici :)

deda:

--- Citat: Kapetan  09, 03, 2009, 11:52:24 pre podne ---znaci preporucujes na plin varijantu ? nekako mi frka da mi plin bude odvrnut... video sam (mislim bas u polaklimi) da ima neki na 12 24 220 i plin ...to bi moglo da bude resenje :) plin kada isplovaljvam a inace 220
--- Kraj citata ---

samo jos da cena bude prihvatljiva  :dance:Nemoj da ti je frka!Jos nisam cuo da se desila neka veca nezgoda sa friziderom!Napravi lufter da toplota izlazi,boca plina od 10l ti traje mesec dana,i ladi sokice do mile volje! :dance:

giganova:
I Aka sta na kraju preporucujes dva plinska ili jedan kompresorski?I zasto bas taj?

deda:

--- Citat: roberto_s  09, 03, 2009, 16:21:06 posle podne ---Khm, prosle godine video sam u "uradi sam " frizider na 12v identicnog oblika , pa i zapremine, kao oni kamperski sa celijama koje se zamrznu pre upotrebe pa ubace na dno . Ovaj na 12 volti je imao neki uredjaj u poklopcu. Ima li neko iskustva sa ovim napravama?

--- Kraj citata ---
Pogledaj sta pise na poklopcu sa unutrasnje strane[kod mene pise da na 12v trosi 4A a na 220 0,4]znaci da nije najvan potrosac! :dance:

zorter:
Da deda je u pravu.Nisam napomenuo da su solidni potrosaci i da ne bi smelo da se koriste duze od jednog sata a da se ne obezbedi punjenje narocito ako isti akumulator sluzi i za anlasovanje.
Zato se slazem sa Akom da je najbolja kombinacija 12/24/220/plin ako ima takav, ali u kombinaciji sa plinom u svakom slucaju.Mislim da smo najzad razjasnili neke nejasnoce i nedoumice oko ove vazne naprave na svakom brodu.Iako su to mali frizideri cca 25 litara, veoma dobro sluze svrsi.Zamislite samo hladan paradajiz,sok (ili pivo -ko sta voli), na temp. od nekih 35-40 stepeni, pa cak i obicnu vodu. Kako to prija. :drinks:
Pozzzzzzzz svima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju