E, ovako treba... > Enterijer

Frižideri na plin (propan-butan)

<< < (11/14) > >>

LSI:

--- Citat: marke  20, 07, 2017, 06:55:06 pre podne ---Pozdrav LSI,

Naravno, nije mi namera da pametujem, samo zelim da podelim znanje sa drugima pogotovo ako je korisno ili interesantno.

114 114 114

--- Kraj citata ---

Хвала, Марке.
Управо због дела реченице који сам означио, већ неколико година сам на овом форуму и много занимљивих ствари сам чуо и научио.
Искористићу прилику да се захвалим и Зортеру, јер да није било његовог коментара, вероватно не бисмо добили ово ваше објашњење а овако смо сви боље разумели како ти уређаји раде.

Misha D:
Tema je Frižideri na plin, a administratori opet spavaju i ne prebacuju temu na pravo mesto, recimo mini prenosivi frižideri 12v ili slično.
Za buduće korisnike ili za neko duže vreme ove informacije će ostati sakriveni i beskorisni.
Ovi "frizideri" su bačen novac jer troše mnogo za ono minimalno što daju.

Postaviću novu temu gde se može videti prenosivi nautički frižider sa specijalnom vrstom motora koji manje troši, a može raditi i kao zamrzivač i ne povlači veliku startnu struju, te na radi preko invertera..
Malo je skuplji, ali mnogo jeftiniji od većine nautičkih frižidera.

bugi:
Malopre sam probao dva friza 12/220/plin na 220
Znao sam da na plin rade jer sam ih dobro ocistio,muckao i poneo na vodu jednom ali odusevih se jer rade i na 220...nisu u kvaru
Jedan je elektro lux (kako li se vec pise) a drugi kontam neki stari poljak/ceh sta vec
Sad u glavi pravim plan kako ce se uklopiti u novu ladju. Kuhinja je 2.5m duzine pa ce biti mesta za oba  hvauWJRFKLADSHF samo da provalim koji bolje radi...taj se puni pivom
Usput,neko je pisao kako ih treba promuckati. Ustvari muckanje,pa ostavis naopako pa popodne opet pa uvece pa ujutru...covek je u pravu. Spor je proces al kad su kuci nista ne kosta a ima rezultata  ok

Petar323:

--- Citat: Sale Rea  20, 05, 2017, 10:21:06 pre podne ---
--- Citat: Petar323  20, 05, 2017, 00:28:49 pre podne ---Imam dosta poznanika u Pirotu koji su mi pricali za njega, a i nekoliko moja druga su prevarena od strane Bojana samo kazem kako stvari stoje.
Zar je bitno koliko si star na forumu, bitne su cinjenice koje znam. Pozdrav

--- Kraj citata ---
Prijatelju, tvoj prvi post na forumu je bio BUUUUM , prevarant !!!!
Elementarna kultura je da se prvo predstaviš na delu foruma koju je za to predviđen a posle toga udri.
Ne zameri ali tako je.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

--- Kraj citata ---

Prijatelju ne ljutim se, jeste da sam nov na forumu ali to ne znaci da lazem kad kazem da je Bojan prevarant imam svedoke za to oni bi potvrdili ono sto kazem. Tako da samo kazem da upozorim ljude nista drugo. Pozdrav

Drivee:
@marke

Taj peltier se ne isplati jer vuce struje kao lud. jedna plocica je 60W stim d amoras da odvedes toplotu sa druge strane. Znaci, da ce da greje kabinu itd.

@Petar323

Imao sam saradnju sa Bojanom Pirot i covek mi je sve odradio bez po reci. Remont celog gorionika, sa varenjem, novom zicom itd je bilo 3000. Frizider radi neuporedivo bolje. Covek ima tradiciju u RS, svi znaju za njega. Radi i od toga zivi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju