E, ovako treba... > Enterijer
Frižideri na plin (propan-butan)
marke:
Drivee,
Ni jednom recju nisam tvrdio da se isplati vec sam objasnio kako radi frizider s tim elementom.
Iskoristivost Peltier-a je mala i to mu je velika mana kao i ogranicenje u temperaturnoj razlici.
Pozdrav.
Marke.
Petar323:
--- Citat: Drivee 06, 11, 2017, 11:58:48 pre podne ---@marke
Taj peltier se ne isplati jer vuce struje kao lud. jedna plocica je 60W stim d amoras da odvedes toplotu sa druge strane. Znaci, da ce da greje kabinu itd.
@Petar323
Imao sam saradnju sa Bojanom Pirot i covek mi je sve odradio bez po reci. Remont celog gorionika, sa varenjem, novom zicom itd je bilo 3000. Frizider radi neuporedivo bolje. Covek ima tradiciju u RS, svi znaju za njega. Radi i od toga zivi.
--- Kraj citata ---
Ima boljih od njega druze, lik se previse hvalise kolko sam skontao iz price pojedinih ljudi.
srsa:
--- Citat: Petar323 09, 11, 2017, 00:09:24 pre podne ---
--- Citat: Drivee 06, 11, 2017, 11:58:48 pre podne ---@marke
Taj peltier se ne isplati jer vuce struje kao lud. jedna plocica je 60W stim d amoras da odvedes toplotu sa druge strane. Znaci, da ce da greje kabinu itd.
@Petar323
Imao sam saradnju sa Bojanom Pirot i covek mi je sve odradio bez po reci. Remont celog gorionika, sa varenjem, novom zicom itd je bilo 3000. Frizider radi neuporedivo bolje. Covek ima tradiciju u RS, svi znaju za njega. Radi i od toga zivi.
--- Kraj citata ---
Ima boljih od njega druze, lik se previse hvalise kolko sam skontao iz price pojedinih ljudi.
--- Kraj citata ---
Ама човече, шта си се наврзо на тог Бојана ко смрт на бабу? Остави га бре на миру. XKJHDGASED
tangabravo:
Ja sam kupio baš takav frižider od 40l kao što Marke opisuje i moj i greje i hladi kada se okrenu kontakti , on je 54w- 4,5A i prodao mi ga komšija čiji je zet koristio ukamionu ui švabiji pa prešao na 24v a sada mi jer sinulo da je on imao non stop struju a ja samo panele , e j...bi ga
Mare982:
--- Citat: zorter 03, 08, 2010, 20:55:43 posle podne ---Bojan Panajotovic iz Pirota drzi servis rashladne tehnike. Ima iskustvo od 21 god.rada sa svim vrstama rashladnihuredjaja.Specijalnost mu je FRIZIDER NA PLIN koje sam pravi a i vrsi servis svih tipova frizidera na plin.
010/337075
064/228-36-36
061/285-41-26
Malo o principu i nacinu rada apsorcionog frizidera,koji kao rashladnifluid, koristi smesu amonijaka, vode i vodonika kao pokretaca amonijacnei vodene pare.Grejanjem te smese, povecava se njen radni pritisak, te setako pogoni u isparivacu koji se nalazi u unutrasnjosti rashladnekutije.Ulaskom amonijaka u rashladno telo, tj. isparivaca amonijak trazitoplotu da bi presao u stanje nizeg pritiska.Ta toplota je roba kojatreba da se ohladi.Amonijak se vraca iz isparivaca na grejac gde seciklus ponavlja.Za grejanje amonijaka kod tih frizidera ide grejac redavelicine 80-120w.Te snage je i grejac na plin.Boca standardna od 18 ltraje nesto vise od mesec dana.
--- Kraj citata ---
''Specijalnost mu je frizider na plin'' haha, pa kako to da mi je poslao frizider koji ne valja??
Jedva sam izvukao pare nazad. Tezak covek za saradnju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju