E, ovako treba... > Enterijer

Frižideri na plin (propan-butan)

<< < (8/14) > >>

Sale Rea:

--- Citat: Petar323  20, 05, 2017, 00:28:49 pre podne ---Imam dosta poznanika u Pirotu koji su mi pricali za njega, a i nekoliko moja druga su prevarena od strane Bojana samo kazem kako stvari stoje.
Zar je bitno koliko si star na forumu, bitne su cinjenice koje znam. Pozdrav

--- Kraj citata ---
Prijatelju, tvoj prvi post na forumu je bio BUUUUM , prevarant !!!!
Elementarna kultura je da se prvo predstaviš na delu foruma koju je za to predviđen a posle toga udri.
Ne zameri ali tako je.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

MiletaStamat:
Možda nije tema ovo, ali možda nekom koristi. Juče svraćao do prodavnice URADI SAM, i video ovaj fružider. Prikopčava se na priključak od upaljača. S obzirom koliko su pravi nautički skupi, ovaj bi nekom možda poslužio da zadrži hadnim pivo, sok, ili šta treće. Cena 4000 dinara. Prodavac kaže da ima takav i da ga je jednog leta koristio u kolima, posle 7-8 sati puta led u njemu se nije otopio nimalo. Ne verujem da troši mnogo struje.

Ljuba:
Za takvu svrhu (putovanja) najvažnija je dobra izolacija kutije. Ja zaledim 3-4 flaše vode i to drži skoro ceo dan i rahlađuje kutiju, em sve unutra hladno em ledena voda :)

MiletaStamat:
Tako i ja radim, Imam jedan sličan ovom samo veći, ali bez priključka za struju. Isto kao vi stavim par flašica zamrznute vode i milina, na kraju se i ta voda popije pa sledeći dan ispočetka  6589

LSI:
Имам ја такав. Купљен пре доста година и коришћен много пута.

Практичан је у аутомобилу јер се хлади све време и садржина, ако је била добро охлађена (најбоље ако је из замрзивача) остаје хладна сатима. Нама је до Грчке (осам до десет сати вожње, зависно од границе) све остајало замрзнуто.

Међутим, ако немате стални извор напајања, онда мора да се склони поклопац с венитлаторима и да се стави други, изолациони. Тада фрижидер постаје као и сви остали, стандардни сандуци у којима се чувају охлађене и замрзнуте ствари.

Никад га нисам употребио на чамцу али можда ћу то урадити. Међутим, морам проверити колика је снага електромотора. На чамцу то може бити проблем ако је мотор искључен јер онда црпи струју из акумулатора.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju