E, ovako treba... > Enterijer

Frižideri na plin (propan-butan)

<< < (7/14) > >>

vepar:
 Ja sam uzimao od nekog lika iz Pirota ali se ne secam kako se zvao telefon mu je 0642283636. Napravio mi je varijantu 220/plin pa mi je u marini na struji a kada isplovim na plinu. Vrhunski sam bio zadovoljan!

ronac:
Ja sam 2007g.uzeo Vitrifrigo veliki sa zamrzivacem,radi na 220v,12v i plin,koliko sam ga platio ne bi da komentarisem ali radi jos uvek bez problema,samo jednom nisam znao da ocistim dimnjak pa sam imao par dana problem sa radom na plin.Pretprosle godine sam uzeo jedan mali od 110 l. Fairline u Metro na 220v,posle dve godine bacam zderaca struje.
Zato sam se odlucio opet za nauticku varijanti i narucio ovaj WAECO COOLMATIC CR-110 Refrigerator
Welcome to luxury! The Waeco CoolMatic CR-110 fridge is part of Waeco's premium range of refrigerators. The CR-110 fridge comes in a stainless steel finish and is suitable for motor homes, caravans, yachts and boats.

The Waeco CR110 caravan fridge range has cool blue lights inside, recessed door grips, functional cooling space, a separately insulated freezer compartment and a patented door locking mechanism. The Premium Range of caravan fridges and boat fridges have been tested to tropical conditions of up to +43°C and can maintain a temperature of -18°C in the freezer compartment.
Dimensions (WxHxD)   520 x 745 x 558 mm
Supply voltage   12 / 24 V
110 - 240 V AC with the MPS35 / MPS50 rectifier
Cooling range   Fridge: +10 °C to 0 °C
Freezer: 0 °C to -18 °C
Humidity   Max. 90 %
Max. heel   30°
Capacity   108 L
Freezer compartment: 10.2 L
Nominal current   5.9 A at 12 V
3.0 A at 24 V
Mean power consumption   50 W
Weight:    28 kg
Refrigerant R-134a   68 g
Certifications   CE, TÜV, e4

Petar323:
Zavisi od koga si uzeo...
Cuo sam da je doticni Bojan na zlom glasu u Pirotu imam par kolega iz srednje skole i faksa koji su iz Pirota, nisu bas imali pozitivne komentare o njemu.
Ne bih sad ovde da spamujem na forumu ali jednu stvar mogu da kazem, rekli su mi da lik nije bas dobar majstor kako se predstavlja.

zankiki:
Izvini, a ko si ti?

Koliko vidim nov si na forumu, nisi nasao za shodno ni da se predstavis, a vec nazivas ljude prevarantima?

Petar323:
Imam dosta poznanika u Pirotu koji su mi pricali za njega, a i nekoliko moja druga su prevarena od strane Bojana samo kazem kako stvari stoje.
Zar je bitno koliko si star na forumu, bitne su cinjenice koje znam. Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju