E, ovako treba... > Enterijer
Frižideri na plin (propan-butan)
zica:
--- Citat: barbanesa 11, 08, 2010, 22:15:16 posle podne ---Mozda nije vazno ali da napomenem ako frizider ne krene nije potrebno prevrtati ga dovoljno je samo da stavite flasu hladne vode u njega, razlika u temperaturi ga pokrene .. :good:
--- Kraj citata ---
Svaka ti je ka Njegoseva 114 kgk
dinaga:
Hehehehehe ,
evo još Njegoševih.
Zaboravio sam da napomenem da je nakon silnog treskanja potrebno gospodinu frižideru da se malo odmori .
Treba ga vratiti u normalan položaj i ostaviti minimalno 12h da "dođe k sebi " , pa tek onda upaliti i primjeniti onaj fazon sa flašom.
Petar323:
Doticni Bojan je najveci prevarant za kojeg sam cuo prevario je u mom kraju vise ljudi, poslao im je frizidere koji ne funkcionisu.. Niti je hteo da uvazi reklamaciju pod izgovorom da je to steta prilikom transporta, kao sto nije slucaj.
Imate boljeg coveka za te frizidere koji je jako korektan i bolji majstor sudeci po tome da sam vec par puta narucivao za mene i moje drugove i nikada nisam imao problema sa njim.
Ljuba:
Pa ostavi onda kontakt da i mi znamo.
Inače i ja sam čuo isto za ovog iz Pirota i to baš od njegovog kupca, kaže čovek hladi mu frižider ali skroz nedovoljno tako da ga je na kraju iznerviran bacio.
Ja inače imam loše iskustvo sa plinskim, imao sam jedan, servisirao u Polar klimi i opet ništa, hladi tek za koji stepen niže od spoljnje temperature.
Kada sam ugradio solar kupio sam kompresorski na 12V i rešio se muka.
Petar323:
Pozdrav Ljubo, naravno da cu ostaviti kontakt majstora od koga sam uzeo frizider.
Zove se Goran Panajotovic iz Pirota covek ima iskustvo sa belom tehnikom 30 godina, izuzetan lik posten i izuzetno fer.
Bicete vise nego zadovoljni njegovim radom. Sve preporuke.
Broj telefona je:
060/323-79-70
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju