Autor Tema: Odmor u Poreckoj reci  (Pročitano 3110 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže haklberisojer

• Dlakavi Čorbosrk
Odmor u Poreckoj reci
« poslato: 24, 07, 2010, 21:40:03 posle podne »
Dvoumim se da li da okacim ovo ...
Na odmoru sam od srede u Poreckoj reci i okolini. Autom po Derdapu,  nazalost. Valjda ce nekad i ladjom biti... Nocim 5 noci....

Ako je neko od nasih dole, naka se javi. Da ga posetim i pomognem da popuni zalihe...

Van mreže serbon

• Mali od Roštilja
  • Pol: Muškarac
Odg: Odmor u Poreckoj reci
« Odgovor #1 poslato: 28, 07, 2010, 22:26:51 posle podne »
Izgleda da oni koji imaju plovila nisu bas zeljni drustva sa kopna.
I ja sam nudio svoje usluge u poreckoj reci nauticarima ali se niko nije javio.
Takodje sam bio 6 dana i juce se vratio cak gledao neke brodove sa kopna u poreckoj reci, i mogu ti reci
da sam veoma zacudjen jer upoznavao sam lakse strance po morima i okeanima sirom sveta nego nase ljude na Dunavu. Preostaje nam samo da kupimo brodove mozda ce nas onda prihvatiti.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #2 poslato: 28, 07, 2010, 22:40:46 posle podne »
Takodje sam bio 6 dana i juce se vratio cak gledao neke brodove sa kopna u poreckoj reci, i mogu ti reci
da sam veoma zacudjen jer upoznavao sam lakse strance po morima i okeanima sirom sveta nego nase ljude na Dunavu. Preostaje nam samo da kupimo brodove mozda ce nas onda prihvatiti.

pa dok gledas brodove tesko da ce ladjar doci to tebe :) znaci pridji i upoznaj se :)
veruj mi gledano sa broda , nije bas prijatno kad te neko gleda sa obale a ne znas ko je ni sta hoce... ne verujem da bi iko odbio da se upozna pogotovo ako se predstavis i kazes da si prepoznao zastavicu , ja ne cuh da je bilo losih iskustava....

inace prosle godine sam poneo sve sto mi je trebalo samo sam dosipao gorivo na kopnu i uzimao hleb , tako da ko krene na dole na put obicno ponese sve , a i nece ljudi da obavezuju druge , a sa druge strane ove godine samo 2-3 ladje su krenule na dole

Van mreže milanns

• Drinski Kratkorepi Peš
« Odgovor #3 poslato: 28, 07, 2010, 23:39:42 posle podne »
Sto se tice prilaska ladjarima Kapetan je  u pravu pridji i svaki ladjar ce te pozvati na ice i pice, a sto se tice Porecke reke mesto je jako lepo cak sta vise prelepo voda bistra da nemoze biti bistrija,juce sam bio tamo i sreo se sa njihovim cuvarima i mnogo su neljubazni cak sta vise odvratni.Jel imate dozvole prvo pitanje bez dobar dan,zatim SOK kupili ste dozvole u Vojvodini i tamo pecajte nema sta da trazite ovde mi ovde pravimo VLASKU republiku.SVAKI DALJI KOMENTAR JE SUVISAN

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #4 poslato: 28, 07, 2010, 23:48:12 posle podne »
nije komentar suvisan , al ja bi ga poslao i Nacionalnom Parku da vidimo sta ce da kazu

Van mreže haklberisojer

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #5 poslato: 29, 07, 2010, 11:14:42 pre podne »

Ma opusteno... Polazim od sebe - i ja volim mir i privatnost...
Sad vidim da je i bila greska sto sam ovaj post i pokrenuo. A lepo sam rekao: dvoumim se ... :)

Van mreže milanns

• Drinski Kratkorepi Peš
« Odgovor #6 poslato: 29, 07, 2010, 11:58:43 pre podne »
Znaci kao sto sam rekao podloge nema nikakve u D.Milanovcu nas je uhvatila oluja i nevreme i ajde da se sklonimo u Porecku reku.samo sto smo se usidrili posle 5min prilaze oni pecanje iz camca je zabranjeno i postavljanje mreze iz camca,sad me samo zanima kako su ostali postavili preko 30 mreza preko reke ako je zabranjeno iz camca.Cuvar kaze sledece posto smo u Vojvodini kupili dozvole tamo i da pecamo jer on zbog nas i nama slicnih nema pare da sipa gorivo.Eto toliko.