E, ovako treba... > Elektrika

Akumulatori

<< < (5/35) > >>

zorter:
Giga mi koji ni sa dve plate ne nakupimo 400€ radimo tako kao ti a ostali..........
Ima nas raznih.

deda:
Mir,mir niko nije kriv!!!Svako od nas oprema svoj camac kako moze!Ja za kabinu jedan od 72Ah a za start od45Ah.Kada duze stojim u mestu kresnem motor da radi desetak minuta svaki dan,em malo provrtim motor em malo akomulator.Kada idem na duze voznje prikacim onaj iz kabine na motor da ga dopunim i osvezim a pred jesen ga na marini dopunim na pravom punjacu i do kraja sezone sam miran.Znaci,svako radi onako kako misli da treba. Dokle god imamo struje svi smo u pravu!!! :drinks: :dance:

giganova:
Ma nije mi do para ja sam svestan da svako zadovoljstvo kosta i neverujem u deda mraza :dance: Ali smatram da ne treba preterivati u kreativnoj mastariji i bespotrebnom  bacanju novca.Zasto sumnjamo u sve sto je nase a dizemo i losije tudje,i nemogu da verujem da toliki timovi strucnjaka stavise glupe alternatore u milione auta,i koje cega a samo brodu treba pametni punjac.Deda je potpuno upravu,ipak na kraju stavimo ko sta imaOvo je moj licni stav i nemora niko da se slaze sa tim.

Kapetan:
aj ovako .. ja u YUGU menjam akumulator na dve tri godine... na brodu sa punjacem od 2000 dinara mi radi vec 3 godine i nema nikakvih problema...

ne razumem se u alternatore i punjace.. ali moje iskustvo je sto skuplje to bolje...

@giga
ni ovaj od 2000 ni ovaj od 200 evra nisu nasi... jedni su nam pristupacniji drugi nisu ... ja sam hteo akumulatore na brodu od po 150 Ah ... al sada imam po 70Ah ... ko koliko ima toliko ulaze...

ono sto je sigurno da nesto sto kosta 2000 dinara nije toliko kvalitetno koliko ono sto kosta 200 evra, e sad da li se 10 puta veca cena odrazava i 10 puta vecim kvalitetom ne znam... da mi ne predstavlja problem uzeo bih taj od 200 evra.. posto mi predstavlja problem uzeo sam od 2000 din...

zorter:
Bolje ista nego nista. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju