Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Diskusija o Alasima i Ribokradicama

<< < (5/7) > >>

colonelo:

--- Citat: deda  24, 07, 2010, 20:20:49 posle podne ---JA!!!!!

Sta mi znaci da podavim mrezu,izvadim 10 kg ribe,ispecem kilo-dve a ostalo bacim!Sta mi znaci da mrezom izvadim sarana od 10-12 kg. pa se slikam i pravim vazan! :suicide:

Ajde sto bi lagao druge ali sebe,e to vec nije normalno! :wild:

Uostalom,uvek vise volim da ribu upecam nego da je vadim iz mreze!

--- Kraj citata ---

BRAVO Deda!! :good: Svaka ti je zlatna i podrzavam tvoj stav u potpunosti. :drinks:

Kapetan:

--- Citat: olimp  25, 07, 2010, 20:20:02 posle podne ---Puste priče  :lol: :lol: :lol: :drinks:

--- Kraj citata ---

pa to je ta prica imas mrezu dva puta godisnje je bacis i vec si odgovoran za smanjenje ribljeg fonda... a nista zagadjenje , nista uredjena obala, nista ispiranje tankera, nista dinamitasi i strujasi ...

IKA:

--- Citat: Kapetan  25, 07, 2010, 22:24:06 posle podne ---
--- Citat: olimp  25, 07, 2010, 20:20:02 posle podne ---Puste priče  :lol: :lol: :lol: :drinks:

--- Kraj citata ---

pa to je ta prica imas mrezu dva puta godisnje je bacis i vec si odgovoran za smanjenje ribljeg fonda... a nista zagadjenje , nista uredjena obala, nista ispiranje tankera, nista dinamitasi i strujasi ...

--- Kraj citata ---

to je druga priča , ovo je tema o "alasima"-ribokradicama

Kapetan:

--- Citat: odisej  25, 07, 2010, 22:30:08 posle podne ---
to je druga priča , ovo je tema o "alasima"-ribokradicama

--- Kraj citata ---

mala ispravka .... nije "alasima"-ribokradicama
vec o Alasima i Ribokradicama kao dve odvojene grupacije :)

IKA:
alasi nisu problem ali ""alasi "pod navodnicima jesu, ima ih mnogo koji rade kao alasi ali daleko od očiju javnosti bez dozvole ali u dilu sa kontrolorima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju