Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Diskusija o Alasima i Ribokradicama
Kapetan:
--- Citat: ПЕЦОВ 24, 07, 2010, 21:22:49 posle podne ---da ne bude zabune ne mislim da je pogresno baciti mrezu da bi jeli ribu,ali ne bi li je prodali ili npr hranili svinje to vec nije u redu!
tako ja mislim i zivim u skladu sa time
--- Kraj citata ---
upravo ...
rade:
Svaki camac po 16 metara mreze i eto ti ne genocid nego neznam sta.Isto kao i ubi srnu za dorucak,vepra za rucak a za veceru neku egzoticnu zivuljku.STRASNO. :police:
Kapetan:
--- Citat: rade 25, 07, 2010, 08:24:48 pre podne ---Svaki camac po 16 metara mreze i eto ti ne genocid nego neznam sta.Isto kao i ubi srnu za dorucak,vepra za rucak a za veceru neku egzoticnu zivuljku.STRASNO. :police:
--- Kraj citata ---
pa nije bas tako ....
mossi:
Ako pretpostavimo da ribe ima malo i biće je sve manje, imati mrežu ne znači i znati raditi sa njom.
Ako pretpostavimo da Kapetan baš i nije vičan ribarenju sa mrežom, svaki ulov možemo pripisati pukoj sreći /za sada/! :taunt:
No, za sve treba iskustvo, tako da će i Kapetan jednog dana /pre ili kasnije/ skontati kako se lovi riba i tada ulovi više neće biti sporadični, a i mreža će mu odjednom biti malena. E tada nastupa teška dilema ....
Osim ako ga ne odviknu .... kaznom. :police:
:drinks:
Kapetan:
jes vala ...
kapetan ce da batali sve suvozemne poslove koje ima, kupuce sve dozvole za 750 evra (toliko kosta dozvola za mrezu koliko sam cuo) i nabavice fiskalnu kasu ...
a onda ce da baci 2 km mreze dnevno i zivi od toga....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju