E, ovako treba... > Elektrika
Brodski frižider - Cabinet MS 42 IN fridge
Kapetan:
ljudi moja greska ovi gore frizideri za koje sam ostavio link su na 220v
deda:
--- Citat: Kapetan 30, 06, 2010, 12:41:27 posle podne ---ljudi moja greska ovi gore frizideri za koje sam ostavio link su na 220v
--- Kraj citata ---
Ne brzaj!Oni su i na 12V!!
http://www.tehnomanija.rs/katalog/ardes-frizider-tk-45s1.html
Opis proizvoda
•Ardes frižider ručni TK 45S1
•Mali frižider koji vam omogućava da čuvate hranu kod kuće, u kolima, kancelariji ili na kampovanju
•Velika ručka za prenošenje
•Snaga: 180-240V, 50-60 Hz, 60 W
•DC 12 V, 50 W
•Kapacitet: 17 l
•Boja: plava
•Dimenzije (ŠxVxD): 34 x 46 x 28 cm
•Garancija: 1 godina
Radojković:
to su vam uredjaji sa Pertilijeovim elementom,poznajem ih i imam delove za takve aparate jer servisiram aparate za vodu i svi imaju taj sistem sa pertilijeom za hladjenje.ako nekog blize interesuje mogu i da objasnim princip rada...
Vuk:
--- Citat: Radojković 30, 06, 2010, 17:11:53 posle podne --- to su vam uredjaji sa Pertilijeovim elementom,poznajem ih i imam delove za takve aparate jer servisiram aparate za vodu i svi imaju taj sistem sa pertilijeom za hladjenje.ako nekog blize interesuje mogu i da objasnim princip rada...
--- Kraj citata ---
Evo mene interesuje radni vek ovih hladnjaka, znači povremeno korišćenje ali na ceo dan. Za sada je sve ok i dobro hladi i drži temperaturu. Ne znam samo ima li razlike u hladjenju između 12 i 220v :-/ Ja sam ga koristio za 1.Maj i radio je na 220V!
Kapetan:
radojkovici i mene interesuje, btw jel mozes a sklepas neki frizider?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju