E, ovako treba... > Elektrika

Brodski frižider - Cabinet MS 42 IN fridge

<< < (2/6) > >>

deda:

--- Citat: Kapetan  30, 06, 2010, 10:54:02 pre podne ---ja mislim da su iste velicine kao ovaj gore sto ga je profa postavio , ujedno u frizider idu samo stvari koje se hlade, sve ostalo (konzerve i slicno) ide van frizidera...

--- Kraj citata ---

Nije to primedba,vise je konstatacija!! :)

Kapetan:
ja sam uzeo na 220v obrnuo ga na ledja i milina ... visina u stajacem polozaju je visine kuhinjskog elementa ... cena ista oko 60 evra ... i drzi lepo ..

poljo:
Koliko dugo drzi temperaturu poslije gasenja , naravno sa normalnim i smislenim otvaranjem po potrebi ?(taj tvoj na 220 )

Kapetan:
dok je bio uspravan palio sam agregat jednom dnevno na sat vremena i to je bilo sasvim dovoljno (ledara je puna patrona onih za zaledjivanje) ....

mislim da bih sa umerenim otvaranjem izdrzao 3 dana dok ne dodje do totalnog otapanja ... sada sam ga pretvorio u sanducar pa mislim da moze i duze ali videcemo ...

Vuk:
Jel ovo radi kao klasični frižider sa freonom i kompresorom ili ima kulere i hladnjak koji ubacuju hladan vazduh unutra? Imam ja frižider koji se delio ka nagradna igra Jelen piva, nije loš, snizi temperaturu PIVA :) na 3 stepena, još kad se stavi hladno, juhuuu, pivce ceo dan hladno. Radi na 12/220v ali na 12V iscedi akumulator od auta za cca 20 min :) (45Ah) Al stane cela gajba piva sa sve ambalažom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju