E, ovako treba... > Plovila
Sta nam zaista treba ?
LSI:
--- Citat: barbanesa 27, 06, 2010, 22:19:26 posle podne ---Zeljko a kako mislis da nas cetvorica stanemo u taj mali camac ima da pukne kao grisina.da ja ponesem pojaseve za spasavanje za svaki slucaj? :dance1:
--- Kraj citata ---
Barbanešo, nema šansi da vas četvorica stanete u Željkov čamac. Zar niste primetili da nema vazdušne komore?
Pa, pogledajte samo koliki stomak ima Željko! Kad vas dvojica udjete u čamac, to je to (ali jedan će morati da sedi " po strance" :yahoo:)...
Umesto pojseva, bolje bi bilo da ponesete pomoćni čamac veće nosivosti :dance:
Molim da ovu poruku ne shvatite na pogrešan način i da se ne uvredite - ja mislim samo o bezbednosti, a o vama dvojici sve najlepše. Ma, videli ste vi kako se za vama osvrću šiparice i uzdišu :download:
poljo:
"Ma, videli ste vi kako se za vama osvrću šiparice i uzdišu"
Posto imam jednu omladinku u kuci marke "siparica" tvrdim da su se u tom uzdahu zaklinjale da njihovi buduci muzevi nece biti takvi i da im ZAISTA tako nesto nije potrebno.
off i dalje , kao i svaka tema ....ajd , neumijemo mi bolje .
Bucho:
Za sada plovim glisercicem od 4.6m koji koristim kao da je deplasmanac sto zbog slabog motora(20ks) sto zbog toga sto vise volim takav nacin plovidbe. Zelja mi je najmanji moguci brodic u kome mogu da prespavaju cetri osobe (muski mogu i u krmenom delu na klupama), da ima malu kuinjicu i wc. Mislim da je visednevno krstarenje lepse u drustvu. Tako da sam posle svih skica zakljucio da je taj minimum oko 8 m. Drugo, za uzivanje na vodi nije neophodan luksuz i desetine hiljada evra ulozenih u brod, pogotovo sto ih vecina nas nema niti ce ih ikada imati. Vazna je ljubav prema vodi i prirodi i minimalni uslovi a sve preko toga je dobro ko to moze sebi da priusti.
zoki novus:
zao mi je ko cu nekog da razocaram ali kao i u stvarnom zivotu tako i ovde nema ljubavi bez para!
ako neko misli drugacije grdno se vara
camac je jedna rupa u vodi u koju bacas pare!
pa sad koliko ko moze ali uvek vise od ocekivanog
sta da radimo kad volimo :good:
ili sto bi rekao Djena izabrali smo skup hobi :)
haklberisojer:
hm... rizikujem al napisacu: zene su najskuplji hobi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju