E, ovako treba... > Plovila

Sta nam zaista treba ?

<< < (6/7) > >>

Профа:
„Чудно је, како је мало потребно да будемо срећни, а још чудније, како нам то мало увијек недостаје”.

И.А.

Željoni:

--- Citat: LSI  28, 06, 2010, 07:42:49 pre podne ---
--- Citat: barbanesa  27, 06, 2010, 22:19:26 posle podne ---Zeljko a kako mislis da nas cetvorica stanemo u taj mali camac ima da pukne kao grisina.da ja ponesem pojaseve za spasavanje za svaki slucaj? :dance1:

--- Kraj citata ---

Barbanešo, nema šansi da vas četvorica stanete u Željkov čamac. Zar niste primetili da nema vazdušne komore?
Pa, pogledajte samo koliki stomak ima Željko! Kad vas dvojica udjete u čamac, to je to (ali jedan će morati da sedi " po strance" :yahoo:)...
Umesto pojseva, bolje bi bilo da ponesete pomoćni čamac veće nosivosti :dance:

Molim da ovu poruku ne shvatite na pogrešan način i da se ne uvredite - ja mislim samo o bezbednosti, a o vama dvojici sve najlepše. Ma, videli ste vi kako se za vama osvrću šiparice i uzdišu  :download:

--- Kraj citata ---
Upravo su stomaci vazdušne komore , boljih nema , a Deda dođe kao štica  :on_the_quiet:  :lol: :lol:

deda:
Pojedincima kanda je malo krivo sto nece biti sa nama! :smile:

rade:
Htedoh veci al na vreme odustah

Kapetan:
camac je za mene uzivanje sa porodicom ... zaci ne moze 5-6-7 metara ....sada imam camac od 9 metara i nije bas da se sirimo ...

ono sto je meni bitno ...
6 lezajeva
razne kombinacije dolaze u obzir al poenta je da stanemo zena , ja i klinci i da niko ne skace preko nekoga .
wc
ako moze sa tusom ako ne nije bitno
kuhinja
mala ali da moze da se spremi klopa za familiju i goste
dve Z noge
slabiji motori sve zajedno do 100 konja, ali sa dve noge nema potrebe za pomocnim
velika terasa...
ujutru i uvece ok deca spavaju natenane da popijemo kafu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju