E, ovako treba... > Plovila
Sta nam zaista treba ?
zoke:
Pravo pitanje , a evo ti odgovora neide u kafanu ko ima para nego ko je navikao da ide.E tako ti je i na vodi .Postujem svakog ko ima plovilo ma kakvo ono bilo , i pored nikog na vodi nisam prosao da mu ne mahnem ili zastanem da progovorim koju ,bez obzira sa cime plovi mada ima onih jacih koji misle da je prvo nastao njegov camac- brod pa su tekonda pustili savu ili dunav da tece. Neka mene na vodi i to mi cini zadovoljstvo ,ostalo nije bitno i svako po svom izboru i mogucnostima ,aaaajjdee uzdrevlje :good:
barbanesa:
Zeljko a kako mislis da nas cetvorica stanemo u taj mali camac ima da pukne kao grisina.da ja ponesem pojaseve za spasavanje za svaki slucaj? :dance1:
poljo:
Slazem se ja sa tobom da je vano biti poredi na vodi i da je vazno uzivati u tome.Moje pitanje je vise vezano za duzinu , snagu , oblik . Jesmo li srecni sa tabanasem na talasima ili sa V koritom na plitkim plazama? Sta je prava mjera i pravi oblik potreban za nas nacin koristenja plovila?
Zoke ovako ce da bude . To se zna.
Outboard Master:
samo zdravlje, ovo sve drugo je meni manje vazno. :)
Željoni:
--- Citat: barbanesa 27, 06, 2010, 22:19:26 posle podne ---Zeljko a kako mislis da nas cetvorica stanemo u taj mali camac ima da pukne kao grisina.da ja ponesem pojaseve za spasavanje za svaki slucaj? :dance1:
--- Kraj citata ---
Neke ćemo vući na skijama , ljuta je to mašina bre :yahoo: :on_the_quiet:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju