E, ovako treba... > Plovila

Sta nam zaista treba ?

<< < (2/7) > >>

zorter:

--- Citat: poljo  27, 06, 2010, 21:13:44 posle podne ---Ni jos poneka nula ne rijesava sve probleme , druze .

--- Kraj citata ---

Nisam megaloman. Snaci cu se! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poljo:
Necemo mimo teme , ovo me bas interesuje. Ocito je da se mnostvo ljudi vrti u 10- ak kilometara akvatorija pa me to malo zagolicalo da razmisljam da li je Pera na pravom putu sa Jastogom sto se tice velicine i plovnih osobina. Kao i u jos po nekim stvarima mislim da je njegov projekt medja u samogradnji plovila. Da li smo stvarno megalomani ?

zorter:
Poljo, mora malo sale.  :good: :drinks:

A sad ozbiljno. Ovo što su deda i Novus predstavili je i moj "san" ili da kažem potreba. Ne veće, nema potrebe. Zadovoljava sve moje potrebe. A na dobrom sam putu (zahvaljujuci forumašima dobre volje), da to i ostvarim. :good:

Radojković:
Meni sada zaista samo treba reka u svom koritu i malo lepse vreme da izadjem na vodu.Dva camca stoje,izbacio sam xxx m3 vode,a nisam ni video vodu i naravno drustvo za   :drinks:

Željoni:
Trenutno ovaj mali čamac zadovoljava moje potrebe uživanja na vodi , želja i snovi su nešto drugo mada bih bio više nego zadovoljan ,čamcem sa kabinom da nemoram na svaki mig neba da bežim s vode.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju