Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija

<< < (4/11) > >>

hallamiti:
ja cu ovih dana da skoknem do kapetanije u pacevu...pa cu malo da ih izmaltretiram da mi daju sto vise informacija oko cena....

Jezerash:
da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?

da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ?

njegos68:

--- Citat: Jezerash  20, 04, 2012, 10:23:21 pre podne ---da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?

da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ?

--- Kraj citata ---
Potrebno je..  sajkaca Po zakonu..  6589  ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže..  Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa...  sajkaca

LSI:
Jezeraš, da li plovilo ima motor ili ne to ima uticaja na iznos poreza kojie će biti obračunat i naplaćen prilikom registracije.
Nisam našao nigde da postoji oslobadjanje od obaveze registracije za slučajeve kada se plovilo koristi na zatvorenim vodama.

Koliko znam, informacija koju ćete naći na sledećem linku: http://www.plovidba.info/nautikopedija/sve-o-registraciji-camaca-beograd.html i dalje je na snazi i važi kad se radi o registraciji i porezu na plovila - proverite za svaki slučaj da nije bilo promena.

zorter:

--- Citat: njegos68  20, 04, 2012, 10:43:20 pre podne ---
--- Citat: Jezerash  20, 04, 2012, 10:23:21 pre podne ---da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?

--- Kraj citata ---
Potrebno je..  sajkaca Po zakonu..  6589  ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže..  Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa...  sajkaca

--- Kraj citata ---

E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. f85

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju