Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Registracija
njegos68:
--- Citat: zorter 20, 04, 2012, 12:03:18 posle podne ---
--- Citat: njegos68 20, 04, 2012, 10:43:20 pre podne ---
--- Citat: Jezerash 20, 04, 2012, 10:23:21 pre podne ---da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?
da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ?
--- Kraj citata ---
Potrebno je.. sajkaca Po zakonu.. 6589 ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže.. Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa... sajkaca
--- Kraj citata ---
E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. f85
--- Kraj citata ---
Vala i to što kažeš.. k5
stvlada:
--- Citat: zorter 20, 04, 2012, 12:03:18 posle podne ---
--- Citat: njegos68 20, 04, 2012, 10:43:20 pre podne ---
--- Citat: Jezerash 20, 04, 2012, 10:23:21 pre podne ---da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?
da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ?
--- Kraj citata ---
Potrebno je.. sajkaca Po zakonu.. 6589 ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže.. Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa... sajkaca
--- Kraj citata ---
E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. f85
--- Kraj citata ---
ko zna,mozda u narednom veku i ukinu registraciju....
poljo:
"E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. "
Cak i da je tako to bas i nije red napisati na javnom portalu .
njegos68:
--- Citat: poljo 20, 04, 2012, 15:17:54 posle podne ---"E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. "
Cak i da je tako to bas i nije red napisati na javnom portalu .
--- Kraj citata ---
To je Zorterov način izražavanja javnog protesta .. jh ima pravo na javni protest ,jer pri registraciji će mu tražiti atest za kabinu.. ha
deda:
Ukoliko plovilo stoji u basti kao saksija , registracija nije obavezna!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju