Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija

<< < (3/11) > >>

hallamiti:

--- Citat: Vuk  29, 05, 2010, 12:52:12 posle podne ---Ako se se'am dobro pre dve godine sam platio oko 2500-3500 din za camac 4 m i motor 50 ks. Kakvo je sad stanje ne zelim da znam ali mislim da nije mnogo od ovoga sam sto je skočio porez

--- Kraj citata ---

e na takve informacije sam mislio samo svezije naravno :) ...pozzz

Vuk:
Na motor do 9.9 ks se ne plaća porez. Ako vam odgovara uklopite se u tu snagu.

hallamiti:
ma znam ja sve to....nego me cena registracije interesuje...+da li ima neko placanje(verovatno simbolicno) za vadjenje nove plovidbene kod prve registracije i ostale sitnice....

Nije meni problem da okrenem kapetaniju i da pitam konkrento za moj camac( i to cu i uraditi u ponedeljak) nego sam mislio da se napravi i neka tema na forumu o tome jer nisam na netu nigde nasao cene registracije i sta se sve placa prilikom registracije....pozzzz

zorter:

--- Citat: hallamiti  29, 05, 2010, 12:37:39 posle podne ---ok, mozda ja ne mogu da objasnim lepo pa ne razumete ali nema veze.....

zorter, ova tabela sto ste postavili ti i LSI se odnosi na porez.

a mene zanima cena registracije.....npr motor do 10 ks...

--- Kraj citata ---

E onda se nismo razumeli.  :superstition:

Inace, koliko ja znam, vrednost registracije se razlikuje od kapetanije do kapetanije. Ja sam pitao i Sremskoj Mitrovici za camac od 7m a oni su mi rekli da je oko 2300 din osnovna registracija plus oni dodaci kao sto su porez, osiguranje ....... i sta ja znam sta jos. Koliko sam cuo u Beogradu je osnovna cifra 5000,00 na koju se dodaje sve ostalo, Pancevo mozda najjeftinije .......  itd. Znaci moras se malo raspitivati pa onda odluci. Pozzzzzzzzzzzzz :good: :drinks:

SALE NB:
Sve ok, neka se svako raspita za svoje plovilo, ali hallamiti je u pravu.
Trebalo bi formirati jednu temu i ubaciti cene registracije, sortirano po kapetanijama i veličini plovila.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju