Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Registracija
LSI:
A sada o poreskim olakšicama:
U skladu sa članom 15. stav 2. Zakona, propisana visina poreza umanjuje za ploveće objekte preko navršenih pet godina starosti, i to za:
• 10% - kod plovećih objekata preko pet do osam navršenih godina starosti;
• 20% - kod plovećih objekata preko osam do 10 navršenih godina starosti;
• 30% - kod plovećih objekata preko 10 navršenih godina starosti.
Od 1. januara do 31. decembra 2010. godine, porez će se plaćati na čamce, brodove i jahte dužine 15 ili više metara, sa motornim pogonom, kao i na ploveća postrojenja - ugostiteljske objekte starosti do navršenih pet godina. Preko navršenih pet godina starosti, visina poreza umanjuje se za određeni procenat (10%, 20% ili 30%), čija visina zavisi od navršenih godina starosti.
Obveznik poreza je pravno i fizičko lice na čije ime se ploveći objekat upisuje u odgovarajući upisnik, odnosno produžava važnost plovidbene dozvole u skladu sa propisima.
LSI:
I ovo bi moglo da bude interesantno:
Član 16a
Plaćeni porez na upotrebu plovnih objekata, za plovni objekat koji je uništen, odnosno brisan iz upisnika, odnosno otuđen, pre isteka važnosti brodskog svedočanstva, odnosno plovidbene dozvole, ne smatra se više ili pogrešno plaćenim porezom, u skladu sa zakonom kojim se uređuju poreski postupak i poreska administracija.
Lice koje je u toku godine steklo pravo svojine na plovnom objektu upisanom u upisnik, kod kojeg je porez na upotrebu plovnih objekata plaćen u propisanom iznosu, nije u obavezi da zbog te promene plati porez na upotrebu plovnih objekata, osim ako se zbog toga mora izvršiti novi upis plovnog objekta u upisnik, odnosno produženje važnosti brodskog svedočanstva, odnosno plovidbene dozvole, u skladu sa propisima kojima se uređuje plovidba.
Kako ja razumem ove odredbe (neka me ispavi neko ako grešim), ako neko ostane bez čamca iz bilo kog razloga, nema prava na povraćaj plaćenog poreza.
A ako neko kupi plovilo, u obavezi je da plati porez (bez obzira što je isti porez paltio prethodni vlasnik za tu godinu) ako se radi upis u novu plovidbenu dozvolu.
Ono što ja tu ne razumem je kako je moguće kupiti plovilo, a zadržati plovidbenu dozvolu prethodnog vlasnika?
Da li je to ona situacija kada se plovilo koristi uz ovlašćenje bivšeg vlasnika, a onda, po isteku poreskog perioda, tj. plovidbene dozvole, kada se vadi nova, novi vlasnik plaća porez?
Vuk:
Pa da, ako se ostane bez blovila zasto bi drzava vraćava pare od poreza. I kad vam, nedaj bože, ukardu auto zašto bi država vraćala pare od poreza na auto. Ovo da se vozi na tudju plovidbenu sigurno može sa ovlašćenjem, požajmio sam čamac od prijatelja da se malo provozam! Kad ga prevedete na sebe onda sledi dranje kože, kako i red nalaže :)
hallamiti:
ok, mozda ja ne mogu da objasnim lepo pa ne razumete ali nema veze.....
zorter, ova tabela sto ste postavili ti i LSI se odnosi na porez.
a mene zanima cena registracije.....npr motor do 10 ks...
Vuk:
Ako se se'am dobro pre dve godine sam platio oko 2500-3500 din za camac 4 m i motor 50 ks. Kakvo je sad stanje ne zelim da znam ali mislim da nije mnogo od ovoga sam sto je skočio porez
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju