" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
OK. 5 komada , jedan je tvoj ako uspijes .
Gledaj on to prodati nece sale a narocito od jednom . Nek saceka par dana ili ti uzmi , ja sam sigurna musterija .
ja nadjo neke HONDE agregate,covek iz Svilajnca,3.5kw honda,sklapana u Austriji,teska 25kg trosi 1l benzina\h u srednjem rezimu,cena 200e,nova,covek ima servis i delove,uvoznik.Honda 2kw,teska 17kg,cena 130-140e.Ajd sad,covek ih prodaje onoliko,komentari
Citat: HOGAR 19, 02, 2011, 10:26:02 pre podneja nadjo neke HONDE agregate,covek iz Svilajnca,3.5kw honda,sklapana u Austriji,teska 25kg trosi 1l benzina\h u srednjem rezimu,cena 200e,nova,covek ima servis i delove,uvoznik.Honda 2kw,teska 17kg,cena 130-140e.Ajd sad,covek ih prodaje onoliko,komentari daj neke slike , link, kontakt bilo sta to nije skupo ... a ak oje honda onda se isplati :good:
To je povoljna cena u odnosu na ovu Kipor 4t kopiju Honde koju smo mi placali prosle godine oko 300e. Radil mi odlicno prosle sezone i nije mnogo bucna.