Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija TOMOS 4

<< < (7/9) > >>

LSI:
Samo da dodam: izjava postoji kao obrazac u svakoj mesnoj kancelariji ili opštini. Medjutim, vi možete i sami da napišete izjavu na listu papira (ovo se posebnokoristi ako je tekst izjave duži i ne može da stane u prostor koji je predvidjen na zvaničnom obrascu. U mesnoj kancealriji (opštini) overavaju i takve izjave.

Ali plaćanje odgovarajućih taksi ne možete da izbegnete.

Bitno je da vaši svedoci potpišu izjavu u kojoj će potvrditi da znaju da ste vi vlasnik datog motora (obavezno navedite sve podatke za identifikaciju motora - serijski broj, oznaku modela, tip...).

CIVIJA:
Nisam razumeo pitanje mislio sam da te interesuje sta da napises  roll4
Ako ti treba obrazac ja sam koristio ovaj: http://www.kompart.rs/IZJAVA.doc

koledinb:
Hvala na odgovoru bitan mi je i dokument i sam tekst  pomogli ste mi puno  Hvala  Moram to da resim vec dest godina se spremam.

shomysss:
Jel neko u prosloj 2013 godini registrovao neki Tomos preko izjave dva svedoka?U bilo kojoj kapetaniji.

Pitam jer se navodno to sa izjavom promenilo od prvog januara prosle godine.

Hvala

LSI:

--- Citat: shomysss  03, 01, 2014, 10:13:45 pre podne ---Jel neko u prosloj 2013 godini registrovao neki Tomos preko izjave dva svedoka?U bilo kojoj kapetaniji.

Pitam jer se navodno to sa izjavom promenilo od prvog januara prosle godine.

Hvala

--- Kraj citata ---

Shomysss, žao mi je što nisam bio u prilici da odgovorim ranije ali sam evo proverio jutros u novosadskoj kapetaniji i dobio sam sledeći odgovor:

Tomosovi motori mogu se registrovati uz overen kupoprodajni ugovor i izjavu dva svedoka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju