Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija TOMOS 4

<< < (5/9) > >>

barbanesa:
Ajmo iz pocetka..U kojoj kapetaniji je upisan motor?Gde ti planiras da ga registrujes?Koliko je proslo od zadnje registracije iste?
Ako je proslo vise od godinu dana onda mozes da napises izjavu 2 svedoka jer posle godinu dana se brise iz registra kapetanije(ovo ne vazi za kapetaniju Bgd oni ne priznaju izjavu2 svedoka).
U izjavi napises da si vlasnik tog i tog motora toliko ks, br sasije ta i taj ,godiste to i to od neke godine (najbolje oko 10 god)i nista vise.Sa tim u kapetaniju i upisuj u plovidbenu,ovo vazi samo za tomosa..

Jaroslav107:
ja sam iz Pazove mi spadamo pod ns za kapetaniju.u novom sadu je upisana penta.zadnji put registrovana pre 3 g znaci da je isteklo.znaci da stavim oko 10g da sam vlasnik.Hvala na odgovoru.

Sci:
Hajde da aktuelizujem temu, kupio sam tomos bez papira, nije bio upisivan u plvovidbenu dozvolu. Moze li to sa dva svedoka i u kojim kapetanijama, ja sam iz BGD-a, zanima me moze li se motor odraditi u drugoj kapetaniji, a brod na BGD?

Kapetan:

--- Citat: Sci  10, 11, 2013, 19:31:47 posle podne ---Hajde da aktuelizujem temu, kupio sam tomos bez papira, nije bio upisivan u plvovidbenu dozvolu. Moze li to sa dva svedoka i u kojim kapetanijama, ja sam iz BGD-a, zanima me moze li se motor odraditi u drugoj kapetaniji, a brod na BGD?

--- Kraj citata ---

papire za motor resavas u opstini sa dva svedoka... a onda nosi gde i sta treba...

Sci:
Neki iznad napisase da se vise ne  priznaje izjava svedoka u BG kapetaniji?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju