Autor Tema: NAVLAKE ZA BOKOBRAN  (Pročitano 11788 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ronac

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • Pol: Muškarac
  • Vucedolski vuk
Odg: NAVLAKE ZA BOKOBRAN
« Odgovor #15 poslato: 19, 05, 2010, 10:56:46 pre podne »
"marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega... "

Ako hoce ja  dajem brod,dovoljno je veliki da se njihov znak vidi sa obale. :lol: :lol: :lol:
Lisica je najmudrija životinja, ali je njenih koža najviše na prodaju!

Van mreže ronac

• Vucedolski vuk
« Odgovor #16 poslato: 19, 05, 2010, 11:06:46 pre podne »
"marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega... "

Ako hoce ja  dajem brod,dovoljno je veliki da se njihov znak vidi sa obale. :lol: :lol: :lol:

Neka mi se jave, brod im na raspolaganju.  :lol: :lol: :lol:
A da svima sa foruma ofarbaju camce,koja bi to tek reklama bila. :lol: :lol: :lol:
« Poslednja izmena: 22, 05, 2010, 18:52:26 posle podne od strane zorter »

Van mreže Barba

« Odgovor #17 poslato: 19, 05, 2010, 11:16:52 pre podne »
upotrebna vrednost ovih navlaka je diskutabilna , neko ce biti zadovoljan neko nece.... s obzirom na cenu lakse mi da gledam prljave i izgrebane bokobrane  :sorry:

marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega...

ovo sto je izvezeno beomarine je sasvim normalna stvar , i dobro je da ne uvoze nego da prave ovde ...

Slazem se sa tobom, ali s obzirom na cenu navlake priblizniji primer bio bi da ti neko ofarba Che-a za 50.000 dinara i stavi njegov znak. Ovaj vid reklamiranja, mislim na Beomarine je potpuno legitimian. Pa kupis Hyundai pa na njemu preko celog zadnjeg stakla pise da ima 5 godina garancije, kao da ti to ne znas.   

Mislim da bi deda ove navlake sa natpisom moja ladja mogao da ponudi za 500 kinti po paru, samo tako.  :good:
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže BeoMarine

• Drinski Kratkorepi Peš
  • Miro
    • BeoMarine Nautička oprema
« Odgovor #18 poslato: 19, 05, 2010, 11:24:18 pre podne »
Gospodo, kapetan je potpuno u pravu, mi smo proizvodjaci navlaka za bokobrane i stoga smo stavili svoje  ime na svoj proizvod, mogli smo napisati FENDER ili MOTOMARINE, i naplatiti Vam duplo skuplje, tada bi to bio proizvod "vredan novca", pitam se da li su Srpska posla to sto neko pokusava da uvede proizvodnju nauticke opreme u Srbiji ili to sto neko zeli poklon. Hajde sad svako ko ima ime svoje firme na proizvodu, neka pokloni svoj proizvod, malo besmisleno, zar ne.
Beomarine nautička oprema, za više informacija marketing@beomarine.rs    www.beomarine.rs
011/312-15-52;  312-15-53

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #19 poslato: 19, 05, 2010, 11:38:38 pre podne »
Gospodo, kapetan je potpuno u pravu, mi smo proizvodjaci navlaka za bokobrane i stoga smo stavili svoje  ime na svoj proizvod, mogli smo napisati FENDER ili MOTOMARINE, i naplatiti Vam duplo skuplje, tada bi to bio proizvod "vredan novca", pitam se da li su Srpska posla to sto neko pokusava da uvede proizvodnju nauticke opreme u Srbiji ili to sto neko zeli poklon. Hajde sad svako ko ima ime svoje firme na proizvodu, neka pokloni svoj proizvod, malo besmisleno, zar ne.

ako pise motomarine ja cu razmislim mozda i nije toliko skupo  :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:

kao sto rekoh totalno legitimno i podrzavam domacu proizvodnju , jos da su cene nize  :preved:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #20 poslato: 19, 05, 2010, 22:56:09 posle podne »
dule opel pise na centru kola i napred i pozadi , a odmah pored opela Komnenovic auto  :good: , a na tablicama firma koja je registroivala ili prodala one plastike za tablice... od toga nema pomoci ..

Van mreže SALE NB

« Odgovor #21 poslato: 19, 05, 2010, 23:18:55 posle podne »
dule opel pise na centru kola i napred i pozadi , a odmah pored opela Komnenovic auto  :good: , a na tablicama firma koja je registroivala ili prodala one plastike za tablice... od toga nema pomoci ..

Opel piše samo pozadi, a ako to ne želiš, dobićeš auto bez oznaka, nalepnice dilera su takođe stvar tvog pristanka, a ramovi za tablice se dobijaju na poklon, a to je upravo ono što ovde bode oči.
Da je Beomarine stavio malu etiketu sa svojim znakom negde sa strane, na neupadljivo mesto, to je znak proizvođača, a ovako, raspucano po sredini - to je reklama, a to se ne naplaćuje. Barem ne u normalnom svetu.
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #22 poslato: 19, 05, 2010, 23:31:03 posle podne »
zasto teramo coveka koji nam izlazi u susret prezentacijom svoje ponude?
kome se nesvidja nemora da kupi

Van mreže ronac

• Vucedolski vuk
« Odgovor #23 poslato: 20, 05, 2010, 00:01:14 pre podne »
Verovatno su ovu temu otvorili zato da vide reakcije i da po njima iskalkulišu da li da naruče 5 ili 50 kompleta.
Ako oni ipak meni dzaba ofarbaju brod i stave logo  ja cu jos i da kupim sest velikih sa njihovim logom,pa makar to i bio srpski proizvod uvezen iz hrvatske. :smile:

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #24 poslato: 20, 05, 2010, 00:05:44 pre podne »
Verovatno su ovu temu otvorili zato da vide reakcije i da po njima iskalkulišu da li da naruče 5 ili 50 kompleta.
Ako oni ipak meni dzaba ofarbaju brod i stave logo  ja cu jos i da kupim sest velikih sa njihovim logom,pa makar to i bio srpski proizvod uvezen iz hrvatske. :smile:
:good: :dance: :preved:
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #25 poslato: 20, 05, 2010, 01:24:21 pre podne »

Ja pokusao da prosle god.stupim u kontakt sa Celarevskom pivarom pa da ofarbam-izlepim ceo brod u znaku Lav piva u zamenu za jednu promotivnu tocilicu za toceno pivo i naravno i odredjenu kolicinu istog pivo cisto da ta tocilica nestoji  suva na brodu :taunt: i bas nisu imali razuvenja,tj ni na jedan mail koji je poslat na vise njih iz marketinga nije odgovoren :sorry:

Van mreže ronac

• Vucedolski vuk
« Odgovor #26 poslato: 22, 05, 2010, 00:58:51 pre podne »
Mozda da ja pisem Apatinskoj pivari,kada su bili sposobni da od jelena naprave pivo mozda i meni ofarbaju brod. :drinks: :lol: :lol: :lol:

Van mreže ronac

• Vucedolski vuk
« Odgovor #27 poslato: 22, 05, 2010, 16:07:55 posle podne »
Možda od jelena ne mogu da naprave pivo ali su uspeli da od mnogih naprave rogonje :)

:lol: :lol: :lol:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #28 poslato: 22, 05, 2010, 21:56:17 posle podne »
a bre ljudi kakvi mailovi ... zovote ljude telefonom i gotovo ...

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #29 poslato: 22, 05, 2010, 22:03:44 posle podne »
tako je kapetane
 reklama je cudo