E, ovako treba... > Brodogradnja

Plastika vs metal

<< < (12/17) > >>

deda:
Ajde da sumiramo.Bitno je da imas camac!A od cega je,e pa jbg,samo nek plovi.Svakome od nas je njegov camac najlepsi kakavgod bio! :dance: :drinks:

SALE NB:
U to ime!  :drinks:

rade:
Sale meni uz metalni camac trebalo jos i brusilice busilice slajferice itd ali i to je zadovoljstvo kad ceprkam po njemu.ja vadim camce krajem novembra a porinjujem ih krajem marta,tako i kad nisam na vodi imam zanimaciju.O cvrstoci to je relativno.Busio mi je se i plasticni a i metalni,pa opet teram dalje.

SALE NB:
Šta da kažem, ista priča! :good:
Auto sam iselio da se smrzava napolju ( a i ja s njim svako jutro!), a čamac je sad u garaži i stalno nešto "poboljšavam"! :)
Baš sam trenutno u izradi tapaciranih sedišta, treba mi još par dana, pa ću postaviti i slike.

deda:
Dule,u pravu si!Moj kum jos uvek sredjuje unutrasnjost iako mu je camac star 7 godina!A to se dogadja kada covek zagrize vise nego sto moze.Svi bi mi camac 10m,pa da ima sve i jos da malo kosta!Od babe ne biva devojka,nego digitron u ruke pa vidis zasta imas para.Neke stvari mogu i kasnije[frizider i sl.]ali ono sto moras,sto je potrebno radis odmah.Ja sam naknadno ugradjivao komande i to se vidi,vise kablovi,sonar,struja i ajd sad mozgaj kako to da dovedes u red! :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju