Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Regata Vode Vojvodine 2010
rade:
Cupam kosu od muke sto neodoh :girl_werewolf:
broker975fx:
Iko daj malo podataka o stanju na kanalima i brzini vode. Ja sam imao neku ideju da idem na Đerdap ali pošto bih kretao oko 21/22.07 izgleda da će i dalje biti problema sa vodostajem. Mislio sam možda da krenem nizvodno Dunavom i u kanale uđem na 1076 km. Usput obiđem Ram i okoliš a onda lagano kanalima ka Zrenjaninu pa ako bude vremena dalje prema Bečeju i posle na NS ako se smorim onda Zrenjanin - Titel pa Tisom u Dunav i nazad nizvodno do BG. Ti kanali mi sada deluju privlačnije po ovom vodostaju i brzini Dunava - šta mislite o tome?
Vuk:
Ma ja bi krenuo vodom-kanalom do Bečeja, pa preko prevodnice u Tisu i tu ceo dan da se banjamo i uveče kući. Ne znam ko redi na prevodnici, da li gledaju plovidbeni i te stvari. Na većini prevodnica rede dileje koje nemaju ni srednju skolu i mrzi ih da zive-dosadno im. A čisto sumnjam da će Zodijak da mi izleti iz nekog žbunja :on_the_quiet: da bi proveravao da li sam registrovan, eto neka neko sa regate kaže jel bilo kontrole, bilo gde, čak da li si i videli rečnu policiju na celom putu regate.
Željoni:
Imao sam veliku čast da upoznam gospođu Vesnu i Kapetana Iku kada su polazili na regatu odnosno kada su doplovili do Novog Sada.
Željoni:
Malo smo popričali poželeo sam im da se lepo provedu i igrom slučaja pri povratku iz Bačkog Gradišta i druženja sa Beograđanima moja supruga je primetila kako je rekla "belu lađu "parkiranu u kanalu , bili su to Vesna i Ika sa svojim Odisejom. Svratili smo da ih pozdravimo. Možemo se pohvaliti da smo prvi čuli utiske o regati . Ja samo mogu da kažem da zavidim onako pozitivno i da mi je drago da sam upoznao tako fine ljude.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju