Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Regata Vode Vojvodine 2010
samardza:
Iko :good: :drinks:
espresso:
Iko svaka cast za slike. Mogla bi na zimu da padne jedna samostalna izlozba fotografija. :good:
Ako moze malo detalja o samoj plovidbi. Kakvo je stanje plovnog puta, dubine,trava, podvodne prepreke???
Snabdevanje vodom, gorivom i hranom???
Imate li kojim slucajem track log sa GPS-a?
Kada sam pogledao slike, zao mi je sto sam bio neodlucan da neregistrovan krenem....Dogodine sigurno...
Hvala na lepom izvestaju!
budens72:
Bravo !!! Slike su odlične !!! Lepa regata... :good:
Drug Bojan:
--- Citat: Kapetan 07, 07, 2010, 16:24:14 posle podne ---dobra retrospekcija regate, samo ono sto mi je zao sto je prosek godina ucesnika oko 50 :( da li mladi imaju druga posla ili nemaju para za ladje :sorry:
--- Kraj citata ---
:pioneer: kad pogledam ovo i neko mi kaze da nije sve u parama...... mozda i nije, ali napraviti sebi "nesto" (za to sto pare ne mogu da kupe) opet treba para. :sorry:
svaka cast na predivno-vizuelno docaranoj atmosferi sa regate.
broker975fx:
--- Citat: Vuk 07, 07, 2010, 16:58:43 posle podne ---Slike su odlične! Jesu li svi brodići registrovani ili je bilo i neregistrovanih :)
Uputio bi se na prvu dužu plovidbu do Bečeja ali sam neregistrovan. Iz iskustva prijatelja koji su išli neregistrovani kažu da nema nikakvih problema ni kontrole (doduše išli su pre novog zakona) Šta vi mislite ići ili ne ići? Broj registracije imam i stoji na čamcu pa valjda me niko neće cimati, ma ne mogu oni mene ni da stignu ako dodje do jurnjave :on_the_quiet:
--- Kraj citata ---
Pa vidi i na more ti možeš da kreneš autom koji nije registrovan i da te niko ne zaustavi ali ti to ne pada na pamet mislim da je i ovde slična situacija. Ja se sa tim ne bih zezao, odjavi motore ili stavi neki mali motorčić ali lađu registruj. Šta znaš šta može i da se desi usput nepredviđeno (neki sudar, šteta, povreda i šta sve ne) a onda će ti ipak biti puno lakše ako je lađa registrovana. Sa druge strane zašto bre da budeš u stalnoj tenziji da će te neko za nešto cimati. Jbg i automobile osiguravamo i registrujemo ali nije to tema :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju