Autor Tema: Kakvi lopovi  (Pročitano 8529 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
  • Pol: Muškarac
Kakvi lopovi
« poslato: 04, 05, 2010, 12:10:07 posle podne »
Stvarno smo neverovatan narod: odem juche do chamca a lopovi odsekli 5-6m kanapa sa kojim je bio privezan čamac.Da li smo toliko jadni i bedni da se rizikuje zivot i glava zbog PET metara debelog kanapa?Ne shvataju ti nazovi ljudi da su mi ukrali vec 2 chamca i da nosim usranu motku i oruzje i da ce neko da plati glavom jer mi je pun k.... svega i poreza i naknada i komunalnih taksi i dozvola i zabrana i  sitnih i krupnih lopova...samo chekam da mi se neko namesti da mi plati za sve ove godine trpljenja svega  :diablo:

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
  • Drekavac sa Srednjih voda
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
Odg: Kakvi lopovi
« Odgovor #1 poslato: 04, 05, 2010, 12:18:10 posle podne »
chekaj :)

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #2 poslato: 04, 05, 2010, 14:55:21 posle podne »
iskuliraj budale... nisu vredni tvoje nervoze... zar ces zbog 5 metara konopca da robijeas nekog kretena?

bog odzgo gleda i sabira i oduzima ...

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #3 poslato: 04, 05, 2010, 15:32:07 posle podne »
Postoje dva tipa besnih ljudi. Prvi su oni koji ispsuju i izderu se na kasirku u hipermarketu jer im je zakinula dva dinara na kusuru jer kao nema sitno. Drugi tip je ta kasirka koja posle deset godina trpljenja udje u taj hipermarket sa sacmarom i najb se majke i sefu i kolegama i kupcima i nocnom cuvaru.  :suicide:
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #4 poslato: 04, 05, 2010, 17:51:37 posle podne »
Nemam vise snage da se borim .Ukrali mi jedan chamac,ukrali drugi'nasao sam ga ,trece glis.korito razvalili sedista i pocupali nikad nisam nasao,štica ne znam koliko sam nasekao i stavio malo po malo odnesu,tegovi kanapi redovno i sve to u klubu gde je placeno mesto i ima čuvar.E zadnje dve godine nista ne placam i stoji na slobodnom i isto, malo prodje pa nesto iseku počupaju razvale.Pa kakav smo to mi narod pobogu.Prosle godine organizuju takmičenje u ribolovu i bas im nekih 20m od 500m kolika je staza treba,iseku sve katance i pobacaju čamce na bet.obalu,moj plastikaner ceo dan drljao po betonu i pukao odozdo,kad sam potrazio organizatora i n.....ao im se majke niko se ne pojavljuje i svi se prave blesavi.I onda kazete iskuliraj-nemam vise snage...  :wild:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #5 poslato: 04, 05, 2010, 19:04:41 posle podne »
cek kad si nasao taj sto su ti ukrali sta su rekli ?

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #6 poslato: 04, 05, 2010, 19:21:12 posle podne »
nadjem ga posle nekoliko dana trazenja sakrivenog u šumi na Tamišu gde ga samo helikopter moze spustiti,a prvi nisam nikada nasao a obisao sam svu okolinu...

Van mreže sLLayer

• Oficir sa Malih Voda
« Odgovor #7 poslato: 04, 05, 2010, 20:13:06 posle podne »
Stvarno smo neverovatan narod: odem juche do chamca a lopovi odsekli 5-6m kanapa sa kojim je bio privezan čamac.Da li smo toliko jadni i bedni da se rizikuje zivot i glava zbog PET metara debelog kanapa?Ne shvataju ti nazovi ljudi da su mi ukrali vec 2 chamca i da nosim usranu motku i oruzje i da ce neko da plati glavom jer mi je pun k.... svega i poreza i naknada i komunalnih taksi i dozvola i zabrana i  sitnih i krupnih lopova...samo chekam da mi se neko namesti da mi plati za sve ove godine trpljenja svega  :diablo:
evo nekidan citam u avazu

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #8 poslato: 04, 05, 2010, 22:16:45 posle podne »
meni ukrali 2x po 5 metara kabla za struju ispred garaze da prodaju u bakar.................ne bi bili nista cudno da kablovi nisu bili pod naponom a majstori isekli sekirom rizikujuci strujni udar

ljudi jel to u zemlji tolika glad ili tolika glupost ?

nadam se glad jer onda ima leka....

Van mreže STG

« Odgovor #9 poslato: 04, 05, 2010, 23:06:34 posle podne »
Pa gde je taj placen klub,cuvar i ostalo?

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #10 poslato: 04, 05, 2010, 23:23:22 posle podne »
U Pancevu.Imamo 2 udruzenja i oni naplacuju mesto na Tamisu ali ne garantuju nista-ni camac ni opremu ni motor ni stice,dosta motora nestalo sa chamaca  u zadnjih desetak godina i nikom nista.Zanimljivo je da uglavnom nestaju motori i oprema od novajlija tj ljudi koji  su tu odskora,a "starosedeocima" retko.Doduse starosedeoci imaju i mesta blize klubu pa je moguce i da je to jedan od razloga,a moguce je i poznanstvo pa se ne dira.Mozda i gresim ali sam stekao takav utisak posle 15g u oba kluba.
Imamo i nekoliko splavova na kojima se cuvaju chamci i tu je uglavnom sigurno ali nema dovoljno mesta.

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #11 poslato: 04, 05, 2010, 23:30:36 posle podne »
otislo je sve u pm..................slogirao sam se kad sam video u novinama album sa slicicama one plavusanke -milana stankovica naseg predstavnika na evroviziji.................jadan tesla andric i ducic..........mora da se okrecu u grobu jadna ova deca u kakvom vremenu zive
A tek veceras gledam na pinku valjda Lepa Lukic i Divna Karleusa sa onim debelim homoseksualcem da ne kazem pederom ili transvestitom sta li je vec pevaju neku deciju pesmu.  :suicide:

Strasno

Van mreže Radojković

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #12 poslato: 05, 05, 2010, 21:37:01 posle podne »
He he a kad sve dosadi sednes u chamac ...kako kad chamca već 2 puta nema??   :wild:

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #13 poslato: 05, 05, 2010, 22:12:29 posle podne »
Da mi je samo da vidim face komsija koji gledaju Radojkovic-a i ceskaju se po glavi dok on svaki dan potapa svoj camac :taunt: :taunt:

Van mreže MisterTwister

• Titelski sokozder
« Odgovor #14 poslato: 05, 05, 2010, 22:25:41 posle podne »
Ja moj camac u Pancevu drzim kod kuce u dvoristu. U pitanju je plasticni apatinac. Lepo na prikolicu i kad mi treba ja ga porinem a kad zavrsim sa vodom izvucem ga i vozim kuci. KRUCIJALNO PITANJE JE ZASTO! Pa zato sto prethodni camac koji sam imao, redovno sam nalazio sa pecarosem u njemu kojeg sam morao da cekam pola sata da spakuje opremu i izadje napolje, dok ja stojim sa svojom opremom na suncu na+ 50, i obavezno je izlazio uz onaj prekoran pogled tipa ''bas sad ti treba tvoj camac kad sam se ja raspazario'' Obicno bi za sobom ostavljali i djubre koje im vise ne treba tipa praznih flasha , umrljana sedista od hleba i kojecega itd itd. I jednom sam prelomio, kupio plastikaner i GOTOVA STVAR !!!
Plutam, plivam, ronim, zaranjam, izranjam, nestajem, vraćam se...