E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tvrdi krov, umesto bimini tende

<< < (7/8) > >>

mossi:
U suštini, april mesec je odličan za radove na čamcu, nije ni hladno ni toplo.
Mart je većinom ipak hladan, a leto je pakleno.

LSI želim Vam brze i efikasne radove, i da pre svega vi budete zadovoljni!
Pa što pre na vodu!

:drinks:

zorter:

--- Citat: mossi  29, 04, 2010, 20:58:24 posle podne ---.....Konačno! Vozao sam se dva sata i baš mi je bilo extra!
Dan je bio predivan, tenda se odlično ponaša.
......

--- Kraj citata ---

Mossi, mogao si malo i slikati da mi to vidimo. Ovako, mozemo samo da ti verujemo na rec!!! :taunt: :drinks:

mossi:
Mene kad obuzme manija, vozikanja i reznoraznih experimentisanja, pa onda ubacim u ler, pa sedim.. i uživam dok se puštam uz obalu.. ehhhh, kome je tada do slikanja. A posle mi žao.. naravno.

Hteo sam da puknem sliku iz marine, ali sam zaboravio na polasku.
Pune mi ruke alata i stvari..  :lol:

zorter:
Ma salim se, ali bi bilo lepo da si podelio s nama taj uzitak. :good:

mossi:
Ne može se to podeliti.
Dan bez vetra, kasno popodnevno sunce pred 1. maj, mir - tišina, motor se ni nečuje, puštam se 10m od obale 2km.
Nema te fotke koja to može preneti.

Ali.. da stvar bude bolja, danas sam:

- porinuo čamac, polako izašao iz područja marine, i odmah se iznervirao. Sonar neće da se upali pa Bog. To mi se već i ranije dešavalo i stavrno me ume da izbaci iz takta. Provozao sam se jedno pola sata, vratio u marinu, pronašao svoj novi vez, pogledao kako se sad veže uz nove bočne graničnike sve privezao i počao da spremam čamac. Ali nije mi sonar dao mira i setim se da mi je u alatu unimer. Proverim kabel, kad on u prekidu.  :diablo: Sredim kabel i sve naravno proradi u moment.

A šta sad?!

- Pa idemo se ponovo provozati, i nastaviti testiranje. Tako da smo tada testirrali: brzinu, čitanje soonara pri većim brzinama, kao i novi softver za SI uredjaj. I naravno pregledali već neke stare lokacije.

Tako da sam u stvari imao dve vožnje..a nijednu sliku!     :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju