Vodi racuna da ga ne snime mandovi,inace ode on u sekundarne sirovine.
Vlado, ako nisi primetio oko mog čamca ima bar desetak kandidata za sekundarne sirovine. Danas i juče odvijala se prava invazija na Dunav. Spušteno je samo na Goveđem Brodu jedno dvadesetak čamaca pošto se sutra kreće u veliko alkoholisanje. :

:
Ako baš moj snime od svih, onda sigurno postoji neki razlog. :superstition:
Po završetku praznika ubacujem daske na čamac i spuštam ga u marinu Radecki. Ne mogu leti da čekam da mi u 7 sati podignu rampu kako bih došao kolima do čamca. :aggressive:
Inače, videh danas materijal za tendu koji ću verovatno postaviti na čamac. Radi se o 80 gramskom PVC materijalu, dimenzija 6x8 metara koji košta oko 1600, 00 dinara. Prodaje se u plavoj, sivoj i crnoj boji u "Uradi sam". Postoji i 120 gramski materijal ali on je dosta težak a meni je cilj da sve bude lako za postavljanje i sklanjanje.
Kako ima dovoljno materijala, moći će da se lepo ukroji, da se naprave određena ukrućenja, postave trake za brzo podizanje ili spuštanje konstrukcije a onda planiram proveru svega na malom izletu do Tise. :preved:
Danas sam obezbedio dasku koju sam presekao na dva dela koji će biti iskorišćeni kao klupice na čamcu.
Prevrtao sam po mojoj garaži (koja liči na Đul Baštu), i našao dve , kao colovače. Istina od po 3 metra i nešto tanje no što sam zamislio. Poslužiće dok ne nađem odgovarajuće daske za pod. Sada je bre oskudacija. U utorak ih nosim na Dunav a u sredu, nadam se, napuštam Goveđi Brod uz veliku zahvalnost gospodinu Zdenku koji me je trpeo svo ovo vreme. :smile: