E, ovako treba... > Restauracije

Arsina Restauracija

<< < (12/13) > >>

Gorio:
A da rekao mi je,nego nisam stigao da ti odgovorim na PP.Drago mi je da se jos neko prihvatio takve tende.Ima tema na nasem sajtu,putovanje na djerdap, i ima par slika u temu salauka.Ima i od prosle godine kada smo obilazili kanale DTD i Tisu.
Sto se tice tende,ja sam stavio 3 cevke,i po sredini jos jednu duzno da ih poveze,zatim sastrane sam povezao kanapima,oni su iz jednog dela,krenes od spica camca,pa motas kanap oko cevki i na kraju zategnes,pa tako i sa druge strane.Tenda je sva klimava na vetru,ali nemoze da odleti nigde.Ja se ove godine spremam za jos jednu avanturu,pa cu jos nesto da osmislim za tendu.

zorter:

--- Citat: roberto_s  18, 05, 2010, 14:56:43 posle podne ---Hteo ja to da priznam ili ne, ja sam prosle godine oboleo od Zorterovog sindroma, do duse samo na jedno prepodne(fala Bogu) i.......nije mi nista. Cim je sinulo sunce infekcija je bila pobedjena!

--- Kraj citata ---

To ti mislis!!!

:lol: :lol: :lol: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

Arsa:

--- Citat: Gorio  18, 05, 2010, 11:32:19 pre podne ---A da rekao mi je,nego nisam stigao da ti odgovorim na PP.Drago mi je da se jos neko prihvatio takve tende.Ima tema na nasem sajtu,putovanje na djerdap, i ima par slika u temu salauka.Ima i od prosle godine kada smo obilazili kanale DTD i Tisu.
Sto se tice tende,ja sam stavio 3 cevke,i po sredini jos jednu duzno da ih poveze,zatim sastrane sam povezao kanapima,oni su iz jednog dela,krenes od spica camca,pa motas kanap oko cevki i na kraju zategnes,pa tako i sa druge strane.Tenda je sva klimava na vetru,ali nemoze da odleti nigde.Ja se ove godine spremam za jos jednu avanturu,pa cu jos nesto da osmislim za tendu.

--- Kraj citata ---

Gorio voleo bih da tu tvoju konstrukciju pogledam ovih dana. Ako kiša ikada stane.  :aggressive:

Imaš moj broj telefona. (Ajde da ne tražiš 062/260-956).

Ako ideš na Široku stazu bilo bi mi drago da to vidim i da razmenimo mišljenja o tome kako to još bolje odraditi. Samo mi javi bar dan unapred da bi se nekako organizovao.

Arsa:
Zorter. Da ne bude zabune. Pod Zorterovim sindromom nisam mislio ništa ružno.

Samo sam napisao da se ja još nisam potpuno odlučio za neka rešenja koja se odnose na finalizaciju postavljanja tende, aludirajući na tvoju sklonost nekim "Grunfovskim" rešenjima.   :smile:

I ja pokušavam da smanjim neke svoje troškove učeći se na greškama i iskustvima drugih. Bar onih koji o tome žele da samnom prodiskutuju.  :)

A nije me sramota da pitam.  :drinks:

Gorio:

--- Citat: Arsa  18, 05, 2010, 16:59:15 posle podne ---
--- Citat: Gorio  18, 05, 2010, 11:32:19 pre podne ---A da rekao mi je,nego nisam stigao da ti odgovorim na PP.Drago mi je da se jos neko prihvatio takve tende.Ima tema na nasem sajtu,putovanje na djerdap, i ima par slika u temu salauka.Ima i od prosle godine kada smo obilazili kanale DTD i Tisu.

--- Kraj citata ---

Gorio voleo bih da tu tvoju konstrukciju pogledam ovih dana. Ako kiša ikada stane.  :aggressive:

Imaš moj broj telefona. (Ajde da ne tražiš 062/260-956).

Ako ideš na Široku stazu bilo bi mi drago da to vidim i da razmenimo mišljenja o tome kako to još bolje odraditi. Samo mi javi bar dan unapred da bi se nekako organizovao.

--- Kraj citata ---
nije mi jos camac u vodi,a tenda je aktivna samo kada idem na putesestvije,tako da je sada bas i tesko videti istu.Ali mozemo da se nadjemo pa da se ispricamo,dolazim ja stalno i na radecki,pa se mozda i tu vidimo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju