E, ovako treba... > Restauracije

Arsina Restauracija

<< < (11/13) > >>

deda:
Zorterov sindrom moze da ima samo zamlata!! :dance:

zorter:

--- Citat: deda  17, 05, 2010, 22:34:31 posle podne ---Zorterov sindrom moze da ima samo zamlata!! :dance:

--- Kraj citata ---

:on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
 :dance1: :yahoo: :dance: :preved:
 :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :drinks: :drinks: :drinks: :good: :good: :good:

Arsa:

--- Citat: mossi  17, 05, 2010, 20:32:58 posle podne ---Ma na spavanje pod tendom sam i mislio.  :good:

:drinks:

P.S. Gde ćeš ženče da smestiš, koliko je čamac širok?

--- Kraj citata ---

Il na se il poda se.  :)

A ženče ne vodim na duža putovanja čamcem. Dosadni joj komarci.  :lol:

Ako baš zatreba patosano je 4 metra čamca. Udarim crtu na dva metra i onda svako ima svoju sobu.  :drinks:

Čamac je u tabanu oko 1,30 m. Razvedeno na skoro 1,5 m.

Gorio:
Arso nepadaj na provokacije :)))))) JA sam sa takvom tendom isao na djerdap,po jakom vetru,tenda se ljulja ali neide nigde.Razmisljao sam i ja o armaturi kroz cevi,ali sam zakljucio da je ovako bolje,jer ako je savijes sa armaturom unutra tesko da ces je vratiti u prvobitni oblik,a ovako se vrati sama.Temperatura nije problem uopsste.Vec 2 godine putujem rekama sa takvom tendom i spavam u camcu.Imas slike potrazi.

Arsa:

--- Citat: Gorio  18, 05, 2010, 00:24:05 pre podne ---Arso nepadaj na provokacije :)))))) JA sam sa takvom tendom isao na djerdap,po jakom vetru,tenda se ljulja ali neide nigde.Razmisljao sam i ja o armaturi kroz cevi,ali sam zakljucio da je ovako bolje,jer ako je savijes sa armaturom unutra tesko da ces je vratiti u prvobitni oblik,a ovako se vrati sama.Temperatura nije problem uopsste.Vec 2 godine putujem rekama sa takvom tendom i spavam u camcu.Imas slike potrazi.

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da je ovo odgovor na moj pp od 14.05.  :drinks:

Tvoji izveštaji su me i ohrabrili da ovo odradim.  :)

Uzgred. Cevi sam kupio u prodavnici vodovodnog materijala u nas. "Braća Jerković". Prodavcu sam rekao za šta nameravam da ih upotrebim i od čega strahujem. Ispalo je da je on tvoj dobar prijatelj i počeo je da mi priča kako si na nekom sajtu postavio slike... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju