E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (30/57) > >>

Akers:
Osnovna boja  nije ispod 2000,00dinara  za litar
Poliuretanski lak je oko 3000,00 dinara za litar
Antialgin je oko 2400,00dinara za litar
Epoksi katran je najeftiniji 1440,00dinara za litar

Neko vas opasno lozi i vara sa tim cenama.
To je boja  koja traje godinu dana  prvo toplo hladno i ona ce poceti da otpada.

LSI:

--- Citat: zozo901  22, 04, 2015, 11:12:57 pre podne ---Ta prodavnica u borci jel imate adresu ili tel potrebna mi je osnovna za camac sto po pravim hvala

--- Kraj citata ---

Жао ми је, не знам адресу и немам контакт податке.
Пробаћу да се чујем са власником фирме па ћу јавити касније.

LSI:

--- Citat: Akers  22, 04, 2015, 11:20:12 pre podne ---Osnovna boja  nije ispod 2000,00dinara  za litar

To je boja  koja traje godinu dana  prvo toplo hladno i ona ce poceti da otpada.

--- Kraj citata ---

Акерс, можете ли рећи за чије боје су цене које сте навели у својој поруци и у којим паковањима?

И још нешто - да ли сте лично пробали да радите са тим бојама или сте само чули да се после једне сезоне скида?

Zoran T:
Hvala u napred camac radim u krnjaci pa mi borca blizu a i cena mi odgovara

Akers:

--- Citat: LSI  22, 04, 2015, 11:50:42 pre podne ---
--- Citat: Akers  22, 04, 2015, 11:20:12 pre podne ---Osnovna boja  nije ispod 2000,00dinara  za litar

--- Kraj citata ---

Акерс, можете ли рећи за чије боје су цене које сте навели у својој поруци и у којим паковањима?

И још нешто - да ли сте лично пробали да радите са тим бојама или сте само чули да се после једне сезоне скида?

--- Kraj citata ---

Ovo su cene za  International paint,Hempel,Jotun Tikkurila,Ameron,Sigma ovo su firme koje drze 95% svetskog trzista.
Probao sam sve moguce boje.Ja sam ofarbao na destine prekokeanskih brodova na stotine recnih brodova i jahti.Moja godisnja potrosnja boje je oko 125 tona.
Vecinu brodova koje vidite na savi i dunavu sam ja ofarbao odnosno moja firma. JRB,Heroj pinki,Luka leget,DDSG MAHART,Dunavski lloyd itd svi su se farbali kod nas.Moja porodica se ovim bavi preko 45 godina tako da iskustva imam bas mnogo.Ja bi prvi kupio kvalitetnu  boju po toj ceni.Mi se bavimo peskarenjem i farbanjem.Mnogo puta kada  peskarimo i farbamo objekte narucilac posla kupuje boju mi tada naplatimo peskarenje i nanosenje boje ali ne dajemo garanciju.
Sami ste rekli da ta firme nema sertifikat to dovoljno govori.

I poenta svega je da ako uradite kvalitetnu pripremu sa bojama koje sam vam prepoucio vas obvjekat ne morate da vadine 5-10 godina i kada ga izvadite ne morate da ga ponovo peskarite vec samo da osvezite lak i antialgin.A kada radite sa jeftinim ne proverenim bojama posle prvo zime boja pocinje da se ljusti i otpada i ponovo morate da vadite objekat i da ga peskarite.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju