E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Farbanje glisera...
IKA:
Upozorenje. : Ako baš toliko izbegavate upotrebu antialgina (verujem zbog cene) može , to jest sigurno će vam se obiti o glavu sledeće sezone.
Zbog uštede od ,cirka 3000 din , desiće se to da ćete sledeće sezone na koritu imati naslage algi, školjki , puževa za čije skidanje i čišćenje moraćete da platite peskiranje koje će vas izaći pet puta po tih 3000din .
Dakle razmislite još jednom dali zaista štedite
LSI:
Odisejevo upozorenje je na mestu.
Zato ću još jednom naglasiti: samo onaj čiji čamac neće veći deo godine biti u vodi može da razmišlja o tome da ne stavi antialgin.
Mi, "vikendaši", ako čamac samo tokom vikenda spustimo u vodu a zatim ga izvadimo i odmah šmrkom dobro operemo, ne bi trebalo da imamo problema sa algama i školjkama i bez anitalgina.
Ukoliko je čamac više meseci u vodi, antialgin zaista ima smisla staviti jer troškovi o kojima govori Odisej zaista prevazilaze trošak kupovine i mazanja antialginom.
IKA:
--- Citat: LSI 28, 04, 2010, 21:28:46 posle podne ---Odisejevo upozorenje je na mestu.
Zato ću još jednom naglasiti: samo onaj čiji čamac neće veći deo godine biti u vodi može da razmišlja o tome da ne stavi antialgin.
Mi, "vikendaši", ako čamac samo tokom vikenda spustimo u vodu a zatim ga izvadimo i odmah šmrkom dobro operemo, ne bi trebalo da imamo problema sa algama i školjkama i bez anitalgina.
UPRAVO TAKO :good:
Ukoliko je čamac više meseci u vodi, antialgin zaista ima smisla staviti jer troškovi o kojima govori Odisej zaista prevazilaze trošak kupovine i mazanja antialginom.
--- Kraj citata ---
sLLayer:
ma nije problem novac nego to sto je meni ovdje nedostupan antialgin osim ovog u smedjoj boji koja mi se ne svidja, a camac ce biti cijele zezone u vodi tako dacu morati nesto smisliti da dodjem do hempela, jos opet da pitam gdje mi je najbolize iz Sarajeva doci do hempelovi prodavnica
IKA:
sl lajer nerazumem zbog čega ti je bitna boja antialgina kad se on nanosi samo na delu ispod vodene linije tako da se faktički i nevidi, osim možda dela od 10-ak cm iznad vode.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju