E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje glisera...

<< < (6/10) > >>

broker975fx:

--- Citat: sLLayer  29, 04, 2010, 14:15:12 posle podne ---ma nije problem novac nego to sto je meni ovdje nedostupan antialgin osim ovog u smedjoj boji koja mi se ne svidja, a camac ce biti cijele zezone u vodi tako dacu morati nesto smisliti da dodjem do hempela, jos opet da pitam gdje mi je najbolize iz Sarajeva doci do hempelovi prodavnica

--- Kraj citata ---

Evo ti broj lika koji drži farbaru u Zemunu 011/2606063 čovek se zove Zoran, pozovi se na Dušana, Klempinog drugara, zamoli ga da ti pošalje robu busem, ima kompletan zorkin marin program a video sam i crveni Hempelov antialgin. Roba je u roku nije bajata :)

Zoran:

Sllayer

Obrati paznju da svaki antialgin nije za svaku ladju.Prva podela,aluminijum
 i ostali materijali,sledeca podela je gliseri i obicni camci.Obavezno se raspitaj.

sLLayer:
Evo nekako sam uspio naruciti iz Zagreba hempelove boje, stizu u petak, ovo sam narucio, valjda nisam pogrijesio nesto camac je 4m

-dva pakovanja hempel's light primer 4555 bijeli 0,75 (jedno pakovanje, a trebaju 2)  106kn x2
-razredjivac thiner 0845 0,75l 38kn
-hempel polyenamel 5510 0,75l bijeli 109kn
-razredjivac thiner 0808 0,75l 28kn
-hempel hard racing 7648 plavi 0,75l 158kn

mossi:
Nemaš antialgin!?
Onaj super tvrdi podvodni ti je za brze čamce koji se posle svake vožnje vade iz vode.
Extra je ali nije antialgin.  :nono:

:drinks:

sLLayer:

--- Citat: mossi  04, 05, 2010, 20:46:00 posle podne ---Nemaš antialgin!?
Onaj super tvrdi podvodni ti je za brze čamce koji se posle svake vožnje vade iz vode.
Extra je ali nije antialgin.  :nono:

:drinks:

--- Kraj citata ---
nego kako se zove antialgin

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju