E, ovako treba... > Planovi za plovila

Projekat "5"

<< < (6/14) > >>

ladjaVlajko:
De probaj jel bolje ...

Impuls:
Bogami jeste. Malo se povecala istisnina i potrebna snaga, ali su rebra sada ravna.
Ako te ne zamara, u cemu je bio problem?

ladjaVlajko:

--- Citat: Impuls  06, 04, 2010, 23:18:05 posle podne ---Bogami jeste. Malo se povecala istisnina i potrebna snaga, ali su rebra sada ravna.
Ako te ne zamara, u cemu je bio problem?

--- Kraj citata ---

--- Citat: ladjaVlajko  06, 04, 2010, 22:17:40 posle podne ---Vidi ... Delftship najviše voli površine koje su ograničene sa tri ili četiri stranice (ili tačke, kako hoćeš). Pritom imaš dve bitne linije, obeležene su na slici sa mrskom bojom. I jedna i druga moraju biti "crease" a što se ostalih linija tiče, idealno je da sve ostale linije počinju i završavaju se na ove dve linije.
--- Kraj citata ---

One dve-tri tačke što su čučale same na kobilici prema krmi ... samo sam razvuko poprečne linije u njihovoj visini.

Ako pogledaš kako je bilo kod tebe, jedna površina je bila oivičena sa 5-6 tačaka a to Delftship ne voli. Čim sam ga sveo na površine od po 4 tačke ispravio ih je.

Uzmi ono čudo što sam ti poslao pa skaliraj na dužinu/širinu/istisninu koju ima tvoj čamac. Onda uporedi otpore i stabilnost. Postavi sebi pitanje koji je bolji i zašto. Kad to provališ biće ti lakše da praviš bolja korita.

A i kapetan bi mogao da se uključi u raspravu a ne samo da skida fajlove ...
 :yahoo:

Kapetan:
kapetan hoce da odustane od bruca :)

salim se , ono sto me brine je prilagodjavanje prorgamu i smanjivanje broja tacaka , ok svaki program tako moze da se "utegne" da daje bolje rezultate ali da li je to realan proracun?

misaf:
Jeste li vi momci procitali nesto strucno o pojektovanju plovila pre nego što ste se uhvatili posla ili samo ovako pipate u mraku (bez ikakve namere da uvredim)?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju